To VR είναι το Μέλλον του Πορνό

Το Μέλλον του πορνό είναι ένας κόσμος μακριά από τα δυσάρεστα στοιχεία της κάμερας χειρός που έχουμε συνηθίσει

by vrblog
41 views

Ο παραγωγός είναι γονατισμένος στο πάτωμα, πλήρως ντυμένος, λιγότερο από ένα μέτρο από τη δημοφιλή ενήλικη ηθοποιό Annika Albrite. Είναι στον καναπέ με ένα monokini που δεν υπάρχει και ένα κράνος που ταιριάζει περισσότερο στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο παρά στο σεξ. Αλλά τα βογκητά της έκστασης δείχνουν ότι όποιος την αντιμετωπίζει είναι μια ευπρόσδεκτη συνάντηση. Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά , είναι δελεαστικό, δεδομένης της κατάστασης – τίποτα δεν είναι ανάμεσα στα πόδια της. Όχι δύο ανδρικά μόρια. Ούτε καν ένα!

Τα λόγια του παραγωγού είναι μια απαλή υπενθύμιση ότι η ψυχαγωγία ενηλίκων έχει τη φήμη ότι υπερβαίνει τα όρια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της τεχνολογίας. Έχοντας ήδη κατακτήσει το Διαδίκτυο, η πορνογραφία προχωρά τώρα στο επόμενο σύνορο: την εικονική πραγματικότητα. Σε αντίθεση με την κοινή παρανόηση, η αληθινή εικονική πραγματικότητα δεν είναι ίδια με το βίντεο 360. Σε βίντεο 360°, ο θεατής μπορεί να κοιτάξει γύρω του, αλλά δεν μπορεί να κινηθεί μέσα στο χώρο και δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει με τους χαρακτήρες. Στην εικονική πραγματικότητα, και τα δύο αυτά πράγματα θα είναι δυνατά.

Και χάρη στην ομάδα της εταιρείας εικονικής πορνογραφίας CamasutraVR, και μιας (δύσκολης) μέρας από την Albrite, φαίνεται ότι η πραγματικότητα δεν είναι πολύ μακριά στο μέλλον. Τι χρειάζεται όμως για να φτάσεις εκεί; Κρυμμένο σε ένα απεριποίητο κτίριο γραφείων όχι πολύ μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, η πρόσφατη πορνό λήψη εικονικής πραγματικότητας του CamasutraVR αποκάλυψε μερικά βασικά συστατικά: κάποια σοβαρή τεχνολογία, μια πολύ καυτή ηθοποιό πορνό και πολλές κάμερες.

Οι δύο ιδιοκτήτες του CamasutraVR εργάζονται με οπτικά εφέ εδώ και πολύ καιρό. Η μικρή τους ομάδα -,τέσσερα άτομα στις ΗΠΑ και 10 στις Φιλιππίνες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικά κομμάτια λογισμικού για να φτάσει από τη λήψη στην ολοκλήρωση…Κάποιο από το λογισμικό θα είναι τεχνολογία δανεισμένη από βιντεοπαιχνίδια υψηλής ποιότητας, αλλά κάποιο άλλο από αυτά είναι ιδιόκτητο και αναπτύχθηκε για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό. Στα βιντεοπαιχνίδια, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι το σύμπαν του παιχνιδιού φαίνεται καλό από κάθε οπτική γωνία.

Στο πορνό VR, ο κόσμος είναι πολύ μικρότερος, συχνά περιορίζεται σε ένα μονόκλινο υπνοδωμάτιο, αίθουσα συνεδριάσεων ή άλλη τοποθεσία για μια σέξι περιπλάνηση, αλλά η λεπτομέρεια είναι πολύ πιο σημαντική. Και ενώ το CamasutraVR έχει αυτοματοποιήσει πολλά από τα κοπιαστικά, πρέπει να γίνει ακόμα χειρωνακτική δουλειά, καθαρίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις εικόνες και τελειοποιώντας πράγματα όπως μαλλιά, γκαρνταρόμπα και μακιγιάζ.

Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια στοχεύει να διασχίσει την «παράξενη κοιλάδα», η οποία δεν είναι κάτι που μπορείτε να φτάσετε ακολουθώντας το χαρούμενο μονοπάτι…

 Είναι η υπόθεση ότι τα ανθρώπινα αντίγραφα, τα οποία εμφανίζονται σχεδόν, αλλά όχι ακριβώς, σαν αληθινά ανθρώπινα όντα, προκαλούν αισθήματα απόγνωσης και αποστροφής στους παρατηρητές. Η διασταύρωσή του είναι απαραίτητη για οποιοδήποτε VR, πόσο μάλλον πορνό, για να είναι αποτελεσματικό. Η CamasutraVR πιστεύει ότι έχουν φτάσει στην άλλη πλευρά.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πορνό VR και ενός παιχνιδιού υπολογιστή υψηλής τεχνολογίας είναι ότι το παιχνίδι μπορεί να ξεφύγει έχοντας απλώς ένα ρεαλιστικό πρόσωπο και να κολλήσει το σώμα με μια στρατιωτική στολή ή άλλη στολή έτοιμη για δράση, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτεί το παράξενο σώμα σε ένα VR πορνό. Είναι ρεαλισμός ή μπούστο, και ιδιαίτερα, ρεαλισμός στο μπούστο. Οι αλλαγές στη σάρκα είναι ζωτικής σημασίας – σε ένα οικείο περιβάλλον, τα στήθη και τα οπίσθια πρέπει να κινούνται, να αναπηδούν και τα λακκάκια όταν πιέζονται, διαφορετικά φαίνεται απλά περίεργο.

Το σετ όπου η Albrite γκρινιάζει για τη σημερινή εργάσιμη ημέρα είναι περίπου τόσο σέξι όσο και το γραφείο του φορολογικού λογιστή σας. Στέκεται κάτω από φωτισμό φθορισμού, ποζάρει όπως το γράμμα Τ, διακεκομμένη από το στήθος μέχρι τα οπίσθια με μικροσκοπικές λευκές κουκκίδες αποτύπωσης κίνησης, στη μέση αυτού που φαίνεται να είναι ένα γιγάντιο λευκό κλουβί πουλιών που είναι δεμένο με κάμερες, για την ακρίβεια 132 από αυτές. Ενδεικτικά, υπάρχει ένα φωτεινό φλας, στην πραγματικότητα τέσσερα συγχρονισμένα φλας κάμερας για να καταγράψετε κάθε γωνία.

Αυτή η σάρωση στάσεων ολόκληρου του σώματος – η στάση Τ είναι μία από τις πολλές – είναι το πρώτο στάδιο της διαδικασίας για τη δημιουργία ενός ρεαλιστικού προσώπου και σώματος στην εικονική πραγματικότητα.

Το δεύτερο στάδιο είναι για τις λεπτομέρειες του προσώπου της, που διατρέχει όλες τις εκφράσεις που θα αναδημιουργηθούν — άτακτη, ωραία, τόσο δελεαστική — και τα τρία B του triple-X: boobies, booty και baby-maker.

Για το κοντινό πλάνο της Άλμπριτ, η ηθοποιός κάθεται σε μια καρέκλα στη μέση του «κλουβιού» και μοιάζει περισσότερο σαν να πρόκειται να εκτελεστεί παρά σαν να πρόκειται να διατηρηθεί για την αιωνιότητα. Για κάθε λήψη, απομονώνει έναν διαφορετικό μυ του προσώπου και οι κάμερες καταγράφουν αυτή τη διακριτή κίνηση. Η απομόνωση κάθε μυϊκής κίνησης θα επιτρέψει αργότερα στην ομάδα παραγωγής να συνδυάσει τις κινήσεις για να δημιουργήσει οποιαδήποτε πιθανή έκφραση του προσώπου.

Αν και αυτό είναι λιγότερο φυσικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων από το να συγκινεί την ηθοποιό, παρέχει περισσότερες επιλογές στο δρόμο. Είναι ενδιαφέρον ότι, παρά την ικανότητα των καμερών να καταγράφουν μικρές κινήσεις του προσώπου, δεν μπορεί να καταγράψει τη γλώσσα και το στόμα. Αυτά τα όργανα θα πρέπει να αναδημιουργηθούν από καλλιτέχνες υπολογιστών.

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο της διαδικασίας σάρωσης είναι η σύλληψη κίνησης του πλήρους σκελετού και του προσώπου.

Η Albrite απελευθερώνεται από το κλουβί και η λέξη «απελευθέρωση» είναι σίγουρα η λέξη που έρχεται στο μυαλό για να περιγράψει τους ήχους που κάνει καθώς κάθεται στον καναπέ με το monokini της με ένα κράνος στο κεφάλι της, φανταζόμενη διπλή διείσδυση. Επιδεικνύει την ευελιξία της, μιμούμενη πέντε οργασμούς στη σειρά, καθώς μικρές κουκκίδες αισθητήρων κολλημένες στο πρόσωπό της καταγράφουν τις κινήσεις του προσώπου της.

Υπάρχει μια μικροσκοπική βιντεοκάμερα στο κράνος, ακριβώς εκεί που θα κρεμόταν το προστατευτικό στόματος , καταγράφοντας κάθε ενθουσιασμένη ανάσα της – που υπάρχουν πολλές- για να βεβαιωθείτε ότι οι θεατές θα έχουν αργότερα το πλήρες αποτέλεσμα. Το περιβάλλον είναι απλό, αλλά επαγγελματικό. Αν κάποιο από το πλήρωμα δύο ατόμων είναι ενεργοποιημένο, κανείς δεν αφήνει να εισχωρήσει.

Η διαδικασία είναι μια ισορροπία προσωπικής και τεχνικής, με μια πολύ πραγματική καλλιτεχνική συνιστώσα. Ο γραφίστας μετά την παραγωγή έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την πραγματικότητα. Μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν είναι τέλεια, όπως το σβήσιμο των ουλών, και μπορούν επίσης να κάνουν στιλιστικές επιλογές, όπως να δοκιμάσουν διαφορετικά μακιγιάζ και χτενίσματα μετά τη φωτογράφιση. Ο καλλιτέχνης έχει την ευκαιρία να αναζητήσει την εικονική τελειότητα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα επιθυμητό.

Η Albrite είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Είναι γνωστή για την εκπληκτική τοξωτή πλάτη της, ένα επαγγελματικό πλεονέκτημα που της χάρισε η σκολίωση. Μερικές φορές είναι οι ιδιορρυθμίες ενός ατόμου που προσθέτουν χαρακτήρα και το κάνουν να αισθάνεται άνθρωπος – μια ιδιότητα που είναι ακόμη πιο σημαντική σε έναν εικονικό κόσμο.

Η ψυχαγωγία ενηλίκων απέχει πολύ από το να είναι η μόνη βιομηχανία που αγκαλιάζει την εικονική πραγματικότητα. Υπάρχουν έργα σε εξέλιξη στην ιατρική, την εκπαίδευση και την ακίνητη περιουσία, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Αλλά κανείς σε καμία βιομηχανία δεν έχει κινούμενες σαρώσεις. Αυτό είναι το «Άγιο Δισκοπότηρο» της εικονικής πραγματικότητας. Και είναι σχεδόν στα χέρια μιας εταιρείας που δημιουργήθηκε μόλις πριν από μήνες.

Νωρίτερα φέτος, οι βετεράνοι της τεχνολογίας πίσω από το CamasutraVR ερεύνησαν παραμορφώσεις σάρκας για τους εικονικούς τους ανθρώπους και συνειδητοποίησαν ότι το πορνό θα ήταν ένα τέλειο πεδίο μάθησης. Δεδομένου ότι κανείς άλλος δεν ήταν ακόμα στο χώρο, βούτηξαν και δεν έχουν κοιτάξει πίσω. Οι επενδυτές είναι ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουν και το ίδιο και η Albrite.

Πιεσμένη για αυτό που βρίσκει πιο συναρπαστικό στο νέο μέσο, ​​λέει, «Όταν ο θεατής μπορεί να αλληλεπιδράσει, Κανείς άλλος δεν το έχει αυτό». Και έχει δίκιο! Πολύ σύντομα, το CamasutraVR θα ξεπεράσει τα όρια στο μέγιστο και τα ενήλικα αστέρια – ή, ακριβέστερα, τα avatar τους – θα μπορούν να αντιδρούν στις ενέργειες, τα λόγια και τις επιθυμίες του θεατή.

Τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα; Σημαίνει ότι ενώ ο θεατής θα βρίσκεται σε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού εικονικής πραγματικότητας, θα αισθάνεται ότι βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με το ενήλικο αστέρι. Θα μπορούν να αγγίξουν και να δουν τα αποτελέσματα του αγγίγματος τους – το τράβηγμα του δέρματος σε μια δελεαστική πρέζα – αν και δεν θα μπορούν να νιώσουν τη σάρκα της ηθοποιού… ακόμα. Ωστόσο, ο θεατής θα μπορεί να κάνει εικονικό σεξ με το avatar. Και, καθώς το συναίσθημα είναι το κλειδί, η «συνουσία» θα μπορούσε να περιλαμβάνει παιχνίδια. Η διεπαφή εικονικής πραγματικότητας θα μπορεί να συνδέεται με σκηνικά του πραγματικού κόσμου. Όμως, ο στόχος του CamasutraVR, όπως και τόσων πολλών ανθρώπων στο Match.com, είναι κάτι περισσότερο από μια στάση μιας νύχτας.

 

Αυτά τα άβαταρ θα μπορούσαν να γίνουν η εικονική φίλη ή το αγόρι σας, με τα δικά τους χαρακτηριστικά, ή θα μπορούσαν επίσης να δανειστούν χαρακτηριστικά από έναν πραγματικό άνθρωπο. Η Annika μπορούσε να ελέγξει το avatar της μέσω μιας διεπαφής που μοιάζει με Skype.

Φυσικά, αν μπορεί να το κάνει αυτό, άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να ελέγξουν σώματα που δεν μοιάζουν καθόλου με τα δικά τους. Όχι πολύ μακριά στο δρόμο, θα μπορούσαμε να ζήσουμε κάθε σεξουαλική μας φαντασίωση, στο σώμα που έχουμε ονειρευτεί.

Η CamasutraVR είναι σε θέση να έχει μια ενήλικη ηθοποιό πλήρως κινουμένων σχεδίων έτοιμη για αλληλεπίδραση μέχρι τον Μάιο, και μόλις το κάνουν, θα έχουν φέρει εντελώς την επανάσταση στο τεχνολογικό τοπίο, για να μην πω τίποτα για το σεξουαλικό και διαπροσωπικό τοπίο. Αλλά προς το παρόν, υπάρχει η Albrite και το κράνος της, που ανοίγουν το δρόμο.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.