Εφαρμογή Εκμάθησης Γλωσσών για το Quest 2

Παρακολούθηση Μαθημάτων VR με το Immerse

by vrblog
35 views

Το Immerse είναι μια Εκπαιδευτική Πλατφόρμα στο Metaverse, η οποία σχεδιάστηκε από την αρχή για ακουστικά VR  και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους ερευνητές από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Πρόκειται για μια δοκιμασμένη εμπειρία εκμάθησης γλώσσας. Αυτή την εβδομάδα η πλατφόρμα έκανε την επίσημη κυκλοφορία της στο Meta Quest 2, προσφέροντας στους συνδρομητές από ζωντανά μαθήματα Ισπανικών και Αγγλικών μέχρι κοινοτικές εκδηλώσεις, έναν κοινωνικό χώρο για πολλούς παίκτες και άλλο εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Τα μέλη του Immerse θα παρακολουθούν 12 ζωντανά μαθήματα VR το μήνα από έναν ειδικό στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, που θα προσφέρει και εξατομικευμένη ανατροφοδότηση και σχόλια σε πραγματικό χρόνο. Θα έχουν επίσης πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα σε ένα, εικονικό κοινωνικό χώρο, όπου θα μπορούν να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στη γλώσσα, συνομιλώντας με άλλους χρήστες, μέσω του Live Conversation Practice. Επιπλέον θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίες εκδηλώσεις που η εταιρεία ελπίζει ότι θα προωθήσουν την καλλιέργεια μιας κοινότητας μαθητών.

Ο Quinn Taber, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Immerse, δήλωσε ότι μετά τη μετονομασία του Facebook σε Meta έγινε σαφές ότι το metaverse επρόκειτο να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται, παίζουν και μαθαίνουν. Θεωρεί ότι πρέπει η εικονική πραγματικότητα και το Metaverse να μην θεωρούνται πια ως ένα μικρό πρόσθετο στη σχολική τάξη, αλλά να φτάνουν απευθείας στον καταναλωτή και να διαμορφώσουν τα σχολεία. Η ομάδα της Immerse είναι σε άμεση επικοινωνία με τις ομάδες της Meta και με κορυφαίους επενδυτές προκειμένου να σχεδιάσουν έναν νέο εικονικό κόσμο που θα απευθύνεται ρητά σε μια κοινότητα μαθητών.

Αποστολή της Immerse είναι να δημιουργήσει την πρώτη ακμάζουσα κοινότητα Metaverse που μαθαίνει, διδάσκει και συν-δημιουργεί. Η αφετηρία είναι η διδασκαλία και η εκμάθηση γλωσσών στην εικονική πραγματικότητα. Το Immerse είναι διαθέσιμο στο Meta Quest 2 μέσω του Quest Store. Η εφαρμογή είναι δωρεάν αλλά υπάρχει μηνιαία χρέωση 44,99$ για την πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Πηγή: Kyle Melnick

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.