Έκθεση Επαγγελματιών σε Εικονικό Περιβάλλον VR

Συνδεθείτε με επαγγελματίες της καθηλωτικής τεχνολογίας σε VR μέσω της πλατφόρμας Mozilla Hubs

by vrblog
50 views

Ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στον τομέα της καθηλωτικής τεχνολογίας; Τότε σίγουρα θα θέλετε να δείτε την εναρκτήρια έκθεση XR Career & Opportunity Fair της Active Replica, μια εικονική έκθεση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτόν τον μήνα στο metaverse.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την περιορισμένου χρόνου εκδήλωση σε VR χρησιμοποιώντας το Mozilla Hubs. Η πλατφόρμα τροφοδοτείται από το WebVR, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη πρόσθετου λογισμικού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ακουστικό VR ικανό να υποστηρίζει ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού συμβατό με WebVR, όπως το Mozilla Firefox. Όσοι δεν διαθέτουν ακουστικά VR μπορούν επίσης να παρευρεθούν μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή ή κινητού.

Η έκθεση εργασίας XR Career & Opportunity Fair αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Constellation και έλαβε μέρος στις 25 και τις 26 Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν απευθείας με επαγγελματίες της τεχνολογίας από κορυφαίους οργανισμούς της Βρετανικής Κολομβίας σχετικά με πιθανές θέσεις εργασίας, πρακτικές άσκησης, επιχορηγήσεις, υποτροφίες και διάφορες άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες. Όσοι έκαναν εγγραφή πριν από τις 20 Αυγούστου έλαβαν ένα προσαρμοσμένο εικονικό περίπτερο με ενσωματωμένα γραφικά.

Η επίσημη σελίδα της εκδήλωσης ανέφερε τα εξής: «Είτε είστε νέος πτυχιούχος, είτε πιο εδραιωμένος στην καριέρα σας, είτε έχετε στο μυαλό σας ένα project και θέλετε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε μια ομάδα, αυτή είναι η ευκαιρία σας να συνδεθείτε με ανερχόμενους επαγγελματίες της τεχνολογίας ενώ βιώνετε από πρώτο χέρι πώς προσλαμβάνει ο κλάδος σήμερα».

Επιμέλεια: Kyle Melnick

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.