Σερφάρετε στο Metaverse με το CARV Metaboard

Αναβαθμίστε το avatar του Ready player Me και ανταγωνιστείτε άλλους κατόχους Metaboard σε ένα παιχνίδι Hoverball

by vrblog
56 views

Η εταιρεία Metaverse CARV ανακοίνωσε πρόσφατα το CARV1 Metaboard, ένα Metaverse ψηφιακό hoverboard. Κάθε Metaboard θα χρησιμοποιεί ενσωμάτωση avatar ανάλογα με την πλατφόρμα metaverse στην οποία βρίσκεται ο χρήστης, θα περιλαμβάνει προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια avatar και θα επιτρέπει τροποποιήσεις και αναβαθμίσεις. Το hoverboard διαθέτει επίσης ένα σύστημα φυσικής που επιτρέπει στον χρήστη να εκτελεί διάφορα tricks και προσφέρει βελτιστοποίηση αντικειμένων ανά περιβάλλον metaverse.

Σύμφωνα με τον Nathan Grotticelli, τον διευθύνοντα σύμβουλο της CARV οι χρήστες χρησιμοποιούν Metaboards για να διασχίσουν εδάφη τρισδιάστατων μοντέλων μέσα σε διαρκώς αναπτυσσόμενους εικονικούς κόσμους. “Αυτό που είναι καταπληκτικό στην αιώρηση με σανίδα είναι μπορεί κάποιος να οδηγήσει με παρόμοιους νόμους φυσικής στα κύματα των ωκεανών, τα χιονισμένα βουνά και τα τσιμεντένια skateparks. Η εταιρεία διαθέτει διάφορα demos, όπως τρισδιάστατες 3D σαρώσεις από μέρη που προτιμούν να οδηγούν οι άνθρωποι στην πραγματική ζωή.

Η αρχική συλλογή CARV1 θα διατίθεται σε 50 σχέδια super rad και θα είναι διαθέσιμη σε διαφορετικά επίπεδα σπανιότητας και ταχύτητας. Η συλλογή θα περιλαμβάνει συνολικά 500 3D στοιχεία περιορισμένης έκδοσης. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία έχει περιορισμό πωλήσεων 2 ανά πελάτη, αλλά έχει μεγαλύτερα σχέδια για αργότερα μέσα στο έτος. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Metaboards σας με το avatar του Ready Player Me σε οποιονδήποτε κόσμο είναι συμβατός με το Ready Player Me. Ωστόσο η λίστα θα μεγαλώσει καθώς η CARV έχει συμφωνίες με άλλες 15 εφαρμογές και εταιρείες στο εγγύς μέλλον. Αυτά τα εικονικά hoverboards δεν είναι απλώς μια μοδάτη δήλωση. Μπορείτε επίσης να οδηγήσετε τη σανίδα σας στον εκθεσιακό χώρο του test drive μέσω της εφαρμογής LEVRTV.

Tα εικονικά hoverboards είναι ένας τρόπος με τον οποίο τα avatars μπορούν να βιώσουν ζωντανή δράση 360ο και ογκομετρικό βίντεο με μεγαλύτερο κατακόρυφο έλεγχο και ελάχιστο ίλιγγο. Μαζί με το σερφάρισμα στο metaverse, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να μεταπωλούν σανίδες σε άλλους συλλέκτες, να οδηγούν σε τρισδιάστατο έδαφος (συμπεριλαμβανομένων των NeRF) και να ανταγωνιστούν άλλους ιδιοκτήτες στον επερχόμενο διαγωνισμό Hoverball eSport.

Ο Grotticelli δήλωσε ότι επιτρέπονται τα freestyle κόλπα και ένα πρωτόκολλο VR esport που ονομάζεται Hoverball. Αυτό πηγάζει από την προηγούμενη εμπειρία ενός συμπαίκτη τους στη δημιουργία και πώληση hoverboards μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται Secondlife. Στους χρήστες άρεσαν οι περιστασιακές κρουαζιέρες και τα άλματα αλλά το παιχνίδι Rocket-league/Quidditch, γνωστό ως Simball, είναι αυτό που τους προσέλκυσε περισσότερο. Η CARV ετοιμάζεται επίσης να ανακοινώσει τη συλλογή της CARV 2 που περιλαμβάνει μια αποσπώμενη εικονική κάμερα drone και περισσότερους διαγωνισμούς αναβατών CARV.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.