Παπούτσια παρακολούθησης VR Full-Body

Κάντε μια βόλτα με στυλ στο Metaverse

by vrblog
40 views

Η εταιρεία ειδικών συσκευών VR Surplex παρουσίασε σήμερα ένα ζευγάρι φουτουριστικά αθλητικά παπούτσια που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε πιο ρεαλιστικά με τις εμπειρίες VR. Τα παπούτσια παρακολούθησης Surplex Full-Body Tracking Shoes, σύμφωνα με την εταιρεία, αφαιρούν την ανάγκη για ακριβούς σταθμούς βάσης και πολύπλοκα συστήματα παρακολούθησης, προσφέροντας μια πιο άνετη εμπειρία ολόκληρου του σώματος στη διαδικασία.

«Η εικονική πραγματικότητα αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή για διαδικτυακή μάθηση, ψυχαγωγία και διασκέδαση. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η εικονική πραγματικότητα περιοριζόταν από τα διαδραστικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την πλοήγηση σε αυτόν τον εντυπωσιακό οπτικά κόσμο. Με τα παπούτσια παρακολούθησης Surplex Full-Body VR, όλα αλλάζουν», δήλωσε ο ιδρυτής της Surplex, Axl Chan.

Κάθε παπούτσι διαθέτει 240 εύκαμπτους αισθητήρες πίεσης και μια μονάδα μέτρησης αδράνειας (IMU) ικανή να παρακολουθεί τις γωνίες σε πραγματικό χρόνο. Όταν χρησιμοποιούνται παράλληλα με τον αλγόριθμο βαθιάς εκμάθησης της εταιρείας, τα παπούτσια μπορούν να παρακολουθούν με ακρίβεια την κίνησή σας και να τη μεταφράζουν σε VR. Το Surplex υπόσχεται 6 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση και εύκολη διαδικασία ρύθμισης.

«Η δύναμη του Surplex έγκειται στους εύκαμπτους αισθητήρες πίεσης που έχουμε αναπτύξει μόνοι μας κάτω από κάθε πόδι και στους ιδιόκτητους αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης για να συμπεράνουμε με ακρίβεια τους ανθρώπινους τρισδιάστατους σκελετούς. Το αποτέλεσμα είναι ο πιο φυσικός και εξαιρετικά ακριβής τρόπος αλληλεπίδρασης με τον εικονικό κόσμο. Το Surplex είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ VR, αντιπροσωπεύει την αληθινή ελευθερία για έναν συναρπαστικό νέο κόσμο.»

Τα παπούτσια παρακολούθησης Surplex Full-Body Tracking έρχονται σύντομα στο Kickstarter. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για επίσημη τιμή ή ποιες πλατφόρμες θα λάβουν υποστήριξη. Η εταιρεία λέει ότι τα παπούτσια θα είναι συμβατά με διάφορα παιχνίδια και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των VRChat, Blade and Sorcery και Neos VR.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.