Η Hugo Boss εγκαινίασε γκαρνταρόμπα εικονικής πραγματικότητας

Online και με avatar δοκιμάζουν ρούχα οι αγοραστές

by vrblog
56 views
Η Hugo Boss εγκαινίασε γκαρνταρόμπα εικονικής πραγματικότητας - VRBLOG
Τα μοντέλα μέσω επεξεργασίας αποκτούν ακριβείς διαστάσεις του σώματος κάθε καταναλωτή.

Το brand Hugo Boss δημιούργησε γκαρνταρόμπα εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους online αγοραστές να δοκιμάσουν ρούχα χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα avatar.

To γερμανικό brand συνεργάστηκε με την εταιρεία Reactive Reality, που παρέχει υπηρεσίες δοκιμών ρούχων σε εικονικό δοκιμαστήριο. Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη για πελάτες από τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.

Οι αγοραστές μπορούν να δοκιμάσουν χιλιάδες προϊόντα μέσω εξατομικευμένων μοντέλων που δημιουργήθηκαν μέσω της πλατφόρμας PITCTOFiT της Reactive Reality.

Τα μοντέλα μέσω επεξεργασίας αποκτούν ακριβείς διαστάσεις του σώματος κάθε καταναλωτή, δίνοντάς τους μια ακριβή εικόνα του πώς θα τους ταιριάζουν τα ρούχα.

Η Hugo Boss εγκαινίασε γκαρνταρόμπα εικονικής πραγματικότητας - VRBLOG

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον Hugo Boss» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Reactive Reality, Στέφαν Χάουσβισνερ.

«Γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια πανδημία έχει επιταχύνει σημαντικά την αγορά λιανικής μόδας και θέλουμε να βοηθήσουμε τους λιανοπωλητές να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις των καταναλωτών που αναζητούν νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να κάνουν αγορές στο διαδίκτυο» τόνισε.

«Ορισμένοι καταναλωτές μπορεί να μην αισθάνονται ακόμα αρκετά σίγουροι ή να μην μπορούν να τολμούν ακόμα να πηγαίνουν σε φυσικά καταστήματα, επομένως η τεχνολογία μας, η οποία μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε διαδικτυακό κατάστημα ή εφαρμογή αγορών, προσφέρει την τέλεια λύση και για τις δύο πλευρές» πρόσθεσε.

Πηγή: LIFO

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.