Μαθήματα τέιζερ με εικονική πραγματικότητα

by vrblog
111 views

Εκπαίδευση με τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία πιστολιών ηλεκτρικής εκκένωσης τέιζερ, με στόχο την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση των μη θανατηφόρων αυτών όπλων από αστυνομικές δυνάμεις στις ΗΠΑ.

Η εκπαίδευση εικονικής πραγματικότητας, με οθόνες κεφαλής, ακουστικά και πιστόλια τέιζερ χωρίς ηλεκτρικό φορτίο απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό και δίνει τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους επιτόπου, χωρίς να χρειάζεται να μεταβαίνουν σε σκοπευτήρια ή στη σχολή αστυνομίας. Η φορητότητα του εκπαιδευτικού συστήματος ικανοποιεί τις αστυνομικές δυνάμεις, που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα ελάχιστα ρεαλιστικές και ογκώδεις συσκευές εικονικής εκπαίδευσης.

Γρήγορη απόφαση

Η εκπαίδευση αφορά την ταχεία αναγνώριση υπόπτων από τους αστυνομικούς, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν σε κλάσματα δευτερολέπτου εάν θα χρησιμοποιήσουν το υπηρεσιακό τους όπλο με πραγματικά πυρά ή το μη θανατηφόρο τέιζερ. Η καλή εκπαίδευση μπορεί να επιτρέψει σε αστυνομικό να αποφασίσει γρήγορα σε ποια σκάλα ισχύος πρέπει να χρησιμοποιηθεί το τέιζερ και αν οι ακίδες του θα πρέπει να πλήξουν τον στόχο με μικρό ή μεγάλο άνοιγμα. Αυτό θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ο στενός σχηματισμός των ηλεκτροφόρων ακίδων ενδέχεται να μη διαπεράσει ανθεκτικά υφάσματα, καθιστώντας αναποτελεσματικό το πιστόλι.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.