Η Man City λανσάρει νέα εμπειρία VR

by vrblog
85 views

Μια νέα προσφορά βίντεο εικονικής πραγματικότητας 360° θα επιτρέψει στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι να βιώσουν τις ημέρες των αγώνων στο Etihad Stadium όπως ποτέ άλλοτε. Σε συνεργασία με την Jaunt Inc., η λέσχη λάνσαρε μια νέα ψηφιακή εμπειρία θαυμαστών που χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία VR για να φέρει τους «μπλε χαμένους» στη δράση.

Ως το πρώτο πλήρες βίντεο ποδοσφαίρου που διατίθεται στην πλατφόρμα VR του Jaunt, το καθηλωτικό βίντεο καταγράφει εικόνες και ήχους εντός και εκτός γηπέδου και το εμφανίζει σε κινηματογραφική εικονική πραγματικότητα 360°.  Οι οπαδοί θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα αποδυτήρια των παικτών και μια ματιά από πρώτο χέρι καθώς η ομάδα φτάνει στο «Μπλε Χαλί», ως μέρος μιας αυθεντικής, παρασκηνιακής άποψης της ατμόσφαιρας της ημέρας του αγώνα στο Etihad.

Ο Ντιέγκο Τζίλιανι, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Μέσων και Καινοτομίας για το City Football Group, είναι χαρούμενος που ο σύλλογος είναι σε θέση να λανσάρει αυτή τη νέα προσφορά, η οποία συνεχίζει τη συνεχή δέσμευση για την παροχή της πιο συναρπαστικής και καινοτόμου εμπειρίας θαυμαστών. “Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με την παρακολούθηση ενός αγώνα στο Etihad Stadium, αλλά η εμφάνιση βίντεο 360Ο  και εικονικής πραγματικότητας μας επέτρεψε να καταγράψουμε λίγη από αυτή την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό με τρόπους που δεν ήταν δυνατοί στο παρελθόν”, είπε.

«Καθώς η βάση των θαυμαστών μας συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο εντός του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και παγκοσμίως, θέλουμε όλοι οι οπαδοί μας να πάρουν μια γεύση για το πώς είναι να είσαι στο Etihad Stadium ζητωκραυγές στις εξέδρες και βλέποντας παίκτες να παρατάσσονται στο τούνελ. Να καλωσορίσει την ομάδα από το λεωφορείο και να σταθεί δίπλα με τους αεροσυνοδούς διασφαλίζοντας την ασφάλεια του πλήθους». «Ελπίζουμε ότι αυτός ο πλοηγός στην πλατφόρμα Jaunt θα φτάσει τόσο τους υπάρχοντες όσο και τους νέους οπαδούς και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να εξερευνήσουμε καινοτόμους τρόπους χρήσης VR για να βελτιώσουμε την εμπειρία των θαυμαστών στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, κοντά και μακριά».

Γυρισμένη χρησιμοποιώντας τη βραβευμένη τεχνολογία VR του Jaunt, την καθηλωτική εμπειρία μπορεί επίσης να απολαύσει στο Facebook και στο Youtube, για όσους δεν διαθέτουν συσκευή VR.

Η εμπειρία VR προβάλλεται καλύτερα μέσω της εφαρμογής Jaunt VR στην ενότητα Sky και είναι επίσης διαθέσιμη σε μια σειρά από προγράμματα περιήγησης VR, iOS, Android, Gear VR, Google Daydream, Oculus Rift, HTC Vive και σε μεγάλα προγράμματα περιήγησης για υπολογιστές.

 

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.