VR Erotic Mania είναι να βρεις το καλύτερο VR Erotic!

Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια και η βιομηχανία έχει αναπτυχθεί με άλματα και όρια

by vrblog
30 views

Είναι τόσο εύκολο σήμερα να βρείτε καλό περιεχόμενο VR Erotic και να είστε ασφαλείς, αν αφιερώσετε λίγα λεπτά για να βρείτε τον ιδανικό ιστότοπο για εσάς. Το VR erotic έχει τόσο φοβερά στούντιο και περιεχόμενο όπου σου χαρίζει μια υπέροχη στιγμή να είσαι ζωντανός!

Αλλά ας αρχίσουμε από πιο παλία.

Ακόμη και από τότε που η Oculus ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα ακουστικά Rift της, υπήρξε ένας παλλόμενος ενθουσιασμός γύρω από την Εικονική Πραγματικότητα (ή αλλιώς γνωστή ως VR). Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια και η βιομηχανία έχει αναπτυχθεί με άλματα και όρια. Η ίδια η εικονική πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν μια επιθυμία της ανθρωπότητας για αιώνες.

Από ό,τι αναμενόταν να είναι μια φουτουριστική τεχνολογία που βγήκε απευθείας από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, έμελλε να ήταν το επόμενο μεγάλο κομμάτι στην τεχνολογία των καταναλωτών. Οι τιμές στα ακουστικά VR έχουν μειωθεί δραστικά, ενώ νέα και υπάρχοντα στούντιο έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν περιεχόμενο για VR. Όλα αυτά έχουν καταστήσει το VR εμπορικά βιώσιμο και διαθέσιμο στον γενικό καταναλωτή.

Αλλά ένας από τους κύριους οδηγούς μεταξύ της Εικονικής Πραγματικότητας είναι η ερωτική πραγματικότητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ερωτικό στοιχείο υπήρξε βασικός μοχλός για νέες καινοτομίες και στο παρελθόν. Σε μια προσπάθεια να ανοίξουν νέα σύνορα και να προσφέρουν μια πιο καθηλωτική σεξουαλική εμπειρία στους καταναλωτές, τα στούντιο ερωτικών ταινιών ανέλαβαν την προσφορά να δημιουργήσουν περιεχόμενο Εικονικής Πραγματικότητας (VR).

Το βίντεο έχει τραβηχτεί χρησιμοποιώντας ειδικές κάμερες που δημιουργούν ένα οπτικό πεδίο 180 μοιρών ή 360 μοιρών (FOV) για τον θεατή. Η εμπειρία του να βλέπεις εικόνες σε φυσικό μέγεθος του αγαπημένου σου ερωτικού στάρ και να ζεις τις πιο σκοτεινές σου φαντασιώσεις δεν είναι δύσκολο να πωληθεί.

Ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τα ερωτικά περιοριζόταν σε μια χούφτα ιστότοπους που κυριαρχούσαν στις σκηνές, σήμερα έχει γίνει μια πλατφόρμα για φρέσκα ταλέντα από όλο τον κόσμο. Τα ευρωπαϊκά μοντέλα, ειδικά από την Τσεχική Δημοκρατία, έχουν τραβήξει την προσοχή χάρη στο CzechVR και το VRBangers.

Αλλά πάρα πολλές επιλογές μπορεί επίσης να είναι δύσκολο στην επολογή. Αυτό το μειονέκτημα είναι πιο γνωστό ως «παράλυση μέσω ανάλυσης». Πώς αποφασίζετε ποιος ιστότοπος είναι ο καλύτερος, αλληλεπιδρά με τους χρήστες και παρέχει πραγματική σχέση ποιότητας/τιμής;

Οι ιστότοποι κριτικών ερωτικών VR είναι σημαντικοί!

Λοιπόν, γι’ αυτό υπάρχουν ιστότοποι κριτικών οι οποίοι προσπαθούν με διαφορετικούς ιστότοπους ερωτικού VR, και οδηγούς για το πώς να παρακολουθήσετε ερωτικό VR για κάθε συσκευή, ώστε να σας βοηθήσουν στη διαλογή. και παιχνίδια.

Το σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιείτε αποτελείται από τους πέντε παρακάτω παράγοντες.

  • Περιεχόμενο – Ξεκινούν την αναθεώρηση με το Περιεχόμενο. Σε αυτή την ενότητα, αναλύουν την απόδοση των στάρς και τη συνολική ποιότητα των βίντεο. Εξετάζουν επίσης το κύριο θέμα πίσω από τον ιστότοπο, τον αριθμό των βίντεο που έχουν στον ιστότοπο, τη διάρκεια των βίντεο και την ποιότητα του σεξ.
  • Οπτικά – Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η ενότητα ασχολείται με την οπτική ποιότητα των σκηνών που παράγονται από τον ιστότοπο. Αυτή η ενότητα εξετάζει την ποιότητα παραγωγής, την έκθεση στο φως, την αντίθεση, την κλίμακα ανάλυσης των χαρακτήρων, το σύνολο / τοποθεσία και τη συνολική εικόνα του βίντεο.
  • Ποικιλία – Οι άνθρωποι γενικά δεν τους αρέσει το σεξ να είναι μονότονο. Γι’ αυτό, για την χρέωση των πελατών για μια μηνιαία ή περιοδική συνδρομή, ο ιστότοπος θα πρέπει να προσφέρει άφθονη ποικιλία για να διατηρεί τους χρήστες «διασκεδασμένους».
  • Μέλλον – Κάθε φορά που ένας πελάτης επενδύει τα χρήματά του, συνήθως αναζητά απόδοση έναντι αυτής της αντιστροφής. Αυτή η ενότητα αναλύει την πελατοκεντρικότητα του ιστότοπου, τη μελλοντική τους στάση και άλλες πτυχές που μπορούν να σχολιάσουν τη μελλοντική ανάπτυξή τους.
  • Ιστότοποι και πρόσθετα στοιχεία – Το τελευταίο τμήμα εξετάζει τη διεπαφή του ιστότοπου και το είδος της εμπειρίας που παρέχει σε έναν χρήστη. Μαζί με αυτό, εξετάζουμε επίσης τα διάφορα πρόσθετα, όπως εικόνες και ακουστικά VR που παρέχει ο ιστότοπος.

Οι ιστότοποι ερωτικών «σωλήνων» VR είναι σημαντικοί.

Ένας άλλος τρόπος για να αποφασίσετε αν σας αρέσει το περιεχόμενο ενός συγκεκριμένου ιστότοπου είναι απλώς να παρακολουθήσετε δείγματα και τρέιλερ από αυτό που παράγουν. Μόλις βρείτε το τέλειο βίντεο για εσάς, μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τους συνδέσμους προς το στούντιο ή να διαβάσετε μια κριτική σχετικά με αυτό για να είστε σίγουροι.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.