Το νέο Headset Project Cambria

Η Αληθινή διασκέδαση της εικονικής πραγματικότητας μέσω του Project Cambria, το νέο VR headset του Mark Zuckerberg

by vrblog
84 views

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, πρόκειται να λανσάρει ένα νέο ακουστικό VR για την πραγματική εμπειρία του εικονικού κόσμου.

Η εταιρεία Meta που ασχολείται με τη δημιουργία αυτού του VR headset εδώ και αρκετό καιρό, έχει ονομάσει αυτό το έργο Project Cambria. Το To VR headset του Project Cambria θα συνδυάσει τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο, για να δημιουργήσει μια νέα εμπειρία για τους χρήστες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να δουν εικονικά πράγματα έναντι πραγματικών αντικειμένων.

Η Meta είχε ήδη παρουσιάσει το σετ μικροφώνου – ακουστικού Quest, το οποίο αναδεικνύει μόνο περιεχόμενο διέλευσης σε αποχρώσεις του γκρι. Ωστόσο, το Project Cambria μπορεί να παρουσιάσει τον πραγματικό κόσμο με πολλά χρώματα μέσα στο κράνος.

Ο Mark Zuckerberg μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο για το πώς θα είναι οι εμπειρίες μικτής πραγματικότητας με το Project Cambria, το υψηλής ποιότητας VR ακουστικό που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Πρώτη ματιά στη μικτή πραγματικότητα στο επόμενο ακουστικό μας με την κωδική ονομασία Project Cambria. Αυτό το demo δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Presence, την οποία δημιουργήσαμε για να βοηθήσουμε τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εμπειρίες μικτής πραγματικότητας που συνδυάζουν φυσικό και εικονικό κόσμο. Το demo, που ονομάζεται “The World Beyond”, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο App Lab. Είναι ακόμα καλύτερο με την πλήρη έγχρωμη διέλευση και τις άλλες προηγμένες τεχνολογίες που προσθέτουμε στο Project Cambria”.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.