Ιχνηλάτης Καρπού Vive Focus 3 VR

Η HTC αποκαλύπτει τον ιχνηλάτη καρπού Vive Focus 3 με ασύρματο 5G VR

by vrblog
114 views

Υπάρχει επίσης μια νέα θήκη φόρτισης και βάση φόρτισης πολλαπλών μπαταριών για ακουστικά VR.

Η HTC έχει αποδείξει τη συνεχιζόμενη κυριαρχία της ως ένας από τους ηγέτες της βιομηχανίας τεχνολογίας στο υλικό εικονικής πραγματικότητας στην CES 2022, όπου η ταϊβανέζικη εταιρεία μοιράστηκε μια φορητή, ασύρματη λύση VR 5G καθώς και μερικά νέα προϊόντα για τα ακουστικά Vive Focus 3 VR.

Όλη η νέα τεχνολογία είναι μια κίνηση προς τη δυνατότητα συνεχούς χρήσης VR, παρέχοντας κάποια αναγκαία ευελιξία και βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής για τους λάτρεις της εικονικής πραγματικότητας.

5G WIRELESS VR– Η ασύρματη εμπειρία 5G VR της HTC επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργούν και να διατηρούν ιδιωτικά δίκτυα στα οποία θα μεταδίδουν περιεχόμενο VR που αποδίδεται εξ αποστάσεως σε πολλά ακουστικά.

Δεδομένου ότι η επεξεργασία δεν ολοκληρώνεται πλέον στις ανάγκες κάθε χρήστη, οι ίδιες οι συσκευές θα μπορούσαν θεωρητικά να είναι πιο λεπτές και ελαφρύτερες. Η εταιρεία βλέπει έντονο ενδιαφέρον για παραγωγούς ψυχαγωγίας που βασίζονται σε λύσεις, εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και στρατιωτικές εφαρμογές.

Η τεχνολογία αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται μόνο στις επιχειρήσεις, καθώς η εταιρεία δεν πρότεινε ότι τα άτομα θα μπορούσαν να συνδέσουν τα ακουστικά τους σε ένα δίκτυο 5G για προσωπική χρήση σύντομα. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μόνο η αρχή της έκρηξης της τεχνολογίας VR και, με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό η ευελιξία του δικτύου να γίνει πιο mainstream.

VR Blog Greece

VIVE VIBES– Η HTC κυκλοφορεί επίσης μερικά νέα προϊόντα που απευθύνονται στους καταναλωτές. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού Vive Focus 3, με μόνο το ίδιο το ακουστικό, δύο ελεγκτές και ένα AC προσαρμοσμένο για φόρτιση plug-in.

ΕΙΜΑΣΤΕ VR TROOPERS– Ο ιχνηλάτης καρπού Vive Focus 3 είναι ένα φορητό βραχιόλι VR που, με απλούστερους όρους, σας επιτρέπει να ρίξετε το μισό από αυτόν τον βραχίονα στο metaverse. Το νέο βραχιόλι θα επιτρέψει στους χρήστες να παρακολουθούνται από την άκρη του δακτύλου μέχρι τον αγκώνα, επιτρέποντάς σας να πιάνετε εικονικά αντικείμενα ή να χτυπάτε τα χέρια σας σε ένα metaverse rave χωρίς ογκώδη χειριστήρια.

Τούτου λεχθέντος, ο ιχνηλάτης καρπού είναι επίσης κάπως ογκώδης σε σύγκριση με κάτι σαν Apple Watch. Αλλά σύμφωνα με την HTC, είναι 85% μικρότερο από ένα χειριστήριο και 50% ελαφρύτερο, κάτι που φανταζόμαστε ότι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο καθηλωτική και φυσική εμπειρία VR.

ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;- Το να μην χρειάζεται να κρατάτε τίποτα ενώ βρίσκεστε σε VR είναι ένα πλεονέκτημα για οργανική, χαλαρή συμπεριφορά και μακροχρόνια χρήση. Οι χρήστες δεν θα αισθάνονται κόπωση ή δύσκαμπτες ψηφιακές συσκευές από τα χειριστήρια για ώρες.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την περιορισμένη λειτουργικότητα του ανιχνευτή καρπού για τους παίκτες – που γενικά θέλουν τουλάχιστον την επιλογή μερικών κουμπιών και ραβδιών – αυτό το προϊόν φαίνεται να είναι κάτι αποκλειστικά για το metaverse. Θεωρητικά, ένας χρήστης θα μπορούσε να φοράει δύο ιχνηλάτες καρπού ταυτόχρονα, καθώς υπάρχει η επιλογή να επιλέξετε σε ποιο χέρι το φοράτε (αριστερά ή δεξιά). Η τιμολόγηση αυτού του νέου κομματιού τεχνολογίας VR είναι TBD.

ΘΗΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ– Υπάρχει τώρα και μια φορητή θήκη φόρτισης για το σετ μικροφώνου-ακουστικού χιλιάδων δολαρίων, εάν αποφασίσετε να το φέρετε στο σπίτι ενός φίλου για να πυροβολήσετε μερικά NPC στο John Wick. Ωστόσο, η θήκη δεν είναι ασύρματη, καθώς υπάρχει μια τρύπα για να περνάει το καλώδιο φόρτισης και να συνδέεται στον τοίχο.

Αυτό φαίνεται εντάξει για ταξίδια – αλλά καλύτερο για πάρτι ή άλλες καταστάσεις όπου υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση σε μια πρίζα. Η θήκη με φερμουάρ φαίνεται επίσης καλή για προστατευτική αποθήκευση, αποτρέποντας ζημιές υγρών, συσσώρευση σκόνης ή άλλα ατυχήματα. Η τιμολόγηση αυτής της θήκης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αν το κόστος των ακουστικών είναι κάποια ένδειξη, θα κάναμε μια τυχαία εικασία τουλάχιστον 100 $.

ΒΑΣΗ φόρτισης πολλαπλών μπαταριών– Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι η νέα βάση φόρτισης πολλαπλών μπαταριών για τα ακουστικά Vive Focus 3. Αυτό φαίνεται να είναι περισσότερο προϊόν B2B, καθώς εδώ εστιάζουμε στη δυνατότητα φόρτισης έως και τεσσάρων ακουστικών ανά πάσα στιγμή. Αυτή είναι μια καλή λύση φόρτισης για στοές και χώρους εργασίας που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις εμπειρίες VR τους, αλλά δεν είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε έχει μόνο ένα ακουστικό.

Η τεχνολογία 5G VR και αυτά τα νέα αξεσουάρ αποδεικνύουν ότι οι εταιρείες στοιχηματίζουν σε μεγάλο βαθμό στο metaverse παρέχοντας λύσεις που φαίνονται κυρίως εστιασμένες στις επιχειρήσεις.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.