VARJO XR-3: Καθηλωτική Μικτή Πραγματικότητας

Καλώς ήρθατε στη μοναδική φωτο-ρεαλιστική μικτή πραγματικότητα

by vrblog
82 views

Το μοναδικό σετ μικροφώνου-ακουστικού μικτής πραγματικότητας στον κόσμο ανάλυσης ανθρώπινου ματιού (πάνω από 70 PPD) με το ευρύτερο οπτικό πεδίο (115 μοίρες) εγγυάται την πιο φυσικά καθηλωτική εμπειρία μικτής πραγματικότητας που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Με ακριβή και ξεχωριστά βαθμονομημένα χρώματα για απαράμιλλο ρεαλισμό, το Varjo XR-3 θέτει ένα νέο βιομηχανικό πρότυπο για οπτική πιστότητα σε όλες τις πραγματικότητες. 

Χαρακτηριστικά

  • Φωτορεαλιστική, σχεδόν αληθινή μικτή πραγματικότητα που τροφοδοτείται από μετάδοση βίντεο χαμηλής καθυστέρησης, 12 megapixel.
  • Με την υψηλότερη ανάλυση που υπάρχει στην αγορά (πάνω από 70 ppd) και το ευρύτερο οπτικό πεδίο (115°).
  • Η ευρύτερη γκάμα χρωμάτων ταιριάζει κατά 99% με sRGB και κατά 93% με το χρωματικό χώρο DCI-P3 για τις πιο ρεαλιστικές σκηνές που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.
  • Επίγνωση βάθους που υποστηρίζεται από το LiDAR για απόφραξη σε πραγματικό χρόνο τέλεια σε pixel, και ανακατασκευή τρισδιάστατου κόσμου.
  • Ενσωματωμένη παρακολούθηση χεριών Ultraleap και ενσωματωμένη παρακολούθηση ματιών 200 Hz για φυσικές αλληλεπιδράσεις.
  • Παρακολούθηση από μέσα προς τα έξω (beta), που προσφέρει ευελιξία για παρατάξεις χωρίς την ανάγκη για σταθμούς βάσης.

Αλλάξτε την πραγματικότητα όπως την ξέρετε

Η τεχνολογία μικτής πραγματικότητας της Varjo χρησιμοποιεί διέλευση βίντεο που είναι πολύ ανώτερη από τα τυπικά οπτικά διαφανή συστήματα που χρησιμοποιούνται σε άλλα ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας – καθιστώντας το Varjo XR-3 τη μόνη συσκευή όπου τα εικονικά αντικείμενα φαίνονται πραγματικά αντί να εμφανίζονται ως ολογραφικές επαυξήσεις.

Με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση (< 20 ms) και ροή βίντεο 12 megapixel υψηλής πιστότητας, μπορείτε να εξερευνήσετε πραγματικές εικονικές απεικονίσεις ως φυσικές επεκτάσεις του πραγματικού κόσμου. Οι χρήστε μπορούν επίσης να κάνουν εναλλαγή μεταξύ XR, AR και VR χωρίς κόπο.

Συμβατό με τις εφαρμογές 3D που ήδη χρησιμοποιείτε.

Τα ακουστικά XR/VR της Varjo είναι συμβατά με έναν ταχέως αναπτυσσόμενο αριθμό επαγγελματικών 3D πλατφορμών και λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των Unity, Unreal Engine, OpenXR 1.0, Autodesk VRED, PREPAR3D και VBS Blue IG μεταξύ άλλων.

Το πρώτο LiDAR στον τεχνολογικό τομέα της μικτής πραγματικότητας Η επίγνωση βάθους Varjo XR-3 συνδυάζει τον αισθητήρα LiDAR και τη στερεοφωνική ροή βίντεο RGB για να θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για την απόφραξη χεριών, αντικειμένων και ατόμων, συνδυάζοντας τέλεια τα pixels των πραγματικών και των εικονικών στοιχείων. Με τρισδιάστατες ανακατασκευές χώρου σε πραγματικό χρόνο, οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ρεαλιστικά καθηλωτικά περιβάλλοντα των περιχώρων τους. Φυσικές, αβίαστες αλληλεπιδράσεις Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους με φυσικό τρόπο με το Ultraleap, το πιο προηγμένο σύστημα παρακολούθησης χεριών στον κόσμο.

Καταγράφει όλες τις πολυπλοκότητες των φυσικών κινήσεων των χεριών για να αναπαράγει με ακρίβεια τις αλληλεπιδράσεις της πραγματικής ζωής είτε με εικονικό είτε με πραγματικό περιεχόμενο. Και με την ενσωματωμένη παρακολούθηση ματιών του Varjo στα 200 Hz που τροφοδοτεί την απόδοση foveated, τα ακουστικά δείχνουν αυτό που βλέπει απευθείας ο χρήστης σε πλήρη ανάλυση, παρόμοια με τον τρόπο που λειτουργεί το ανθρώπινο μάτι. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα παρακολούθησης ματιών για εξελιγμένη ανάλυση εκπαίδευσης ή ερευνητικούς σκοπούς.

Απόδοση με απόλυτη άνεση με τον πιο προηγμένο εργονομικό σχεδιασμό

Το Varjo XR-3 έχει σχεδιαστεί με κεφαλόδεσμο ακριβείας προσαρμογής 3 σημείων για μέγιστη άνεση για όλα τα σχήματα και μεγέθη κεφαλής, ακόμη και κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων σε διάρκεια συνεδριών. Το αυτόματο IPD, η ενεργή ψύξη, ο ρυθμός καρέ 90 Hz και οι εξαιρετικά φαρδιοί, κρυστάλλινοι φακοί που δεν είναι Fresnel διασφαλίζουν ότι μπορείτε να εργάζεστε άνετα χωρίς καταπόνηση των ματιών ή ενόχληση. Με υλικά που καθαρίζονται εύκολα και τηρούν τους κανόνες υγιεινής, τα ακουστικά είναι κατάλληλα για τις ρυθμίσεις πολλών χρηστών. Το Varjo XR-3 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί άνετα με γυαλιά.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.