Φυσικής Κατάστασης με το Apple Health

Βελτιωμένη εμπειρία Υγείας και Φυσικής Κατάστασης με το Apple Health της Meta Quest

by vrblog
38 views

Το 2020 η Meta παρουσίασε για πρώτη φορά την εφαρμογή Move για τα ακουστικά Meta Quest. Συμβατό με μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών και εφαρμογών VR, συμπεριλαμβανομένων των Thrill of the Fight και FitXR, το πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης σε επίπεδο συστήματος προσφέρει μια ποικιλία μοναδικών δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης θερμίδων καθώς και προσαρμόσιμους στόχους φυσικής κατάστασης. Τον Μάρτιο του 2022, η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει την υποστήριξη της εφαρμογής Move στην εφαρμογή Oculus, επιτρέποντάς στους χρήστες να παρακολουθούν τις εικονικές προπονήσεις τους VR τόσο εντός όσο και εκτός του σετ ακουστικών Quest.

Σήμερα, η Meta ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε επίσημα να κυκλοφορεί αυτές τις πολυαναμενόμενες ενημερώσεις στο Meta Quest και στο Meta Quest 2, ξεκινώντας πρώτα από τους χρήστες iOS. Όσοι διαθέτουν iPhone έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα στατιστικά του Move απευθείας από την εφαρμογή Oculus, ενεργοποιώντας την υποστήριξη στα ακουστικά Quest τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή Move μέσω του πίνακα εφαρμογών στα ακουστικά  τους και να ενεργοποιήσουν την επιλογή “Σύνδεση του Move στην εφαρμογή Oculus Mobile” για να ξεκινήσετε το συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ του ακουστικού και του smartphone τους. Αφού γίνει ο συγχρονισμός, θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την πρόοδό τους στη φυσική τους κατάσταση,  των θερμίδων που καίνε, των ημερήσιων στόχων, κατευθείαν από τη συσκευή τους iOS ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Εκτός από το Oculus, η Meta εισάγει τη δυνατότητα συγχρονισμού των στατιστικών της εφαρμογής Move με την εφαρμογή Apple Health. Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές υγείας που είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό, το Apple Health παρακολουθεί τα πάντα, από τα αρχεία υγείας και τη σωματική δραστηριότητα έως τις συνήθειες ύπνου και τον καρδιακό ρυθμό.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.