Κατασκευή Κέντρου Υγείας Παιδιών σε VR

Η εταιρεία PixelMax δημιούργησε ένα Εικονικό αντίγραφο του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Alder Hey

by vrblog
57 views

Η εταιρεία PixelMax δημιούργησε ένα Εικονικό αντίγραφο του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Alder Hey, με σκοπό να βοηθήσει τους νεότερους ασθενείς να εξοικειωθούν ψηφιακά με την επίσκεψη στο νοσοκομείο, μια εμπειρία που μπορεί να είναι εκφοβιστική, ακόμη και για τους ενήλικες. Οι ασθενείς, επισκεπτόμενοι το εικονικό αντίγραφο της νοσοκομειακής μονάδας στο Metaverse πριν από την πραγματική τους επίσκεψη μπορούν να εξοικειωθούν με την ιδέα.

H PixelMax συνεργάστηκε με το Νοσοκομείο Alder Hey Children’s Hospital για την ανάπτυξη ενός ψηφιακού αντίγραφου του Ακτινολογικού Τμήματος του κέντρου υγείας, το οποίο οι ασθενείς μπορούν να επισκέπτονται απομακρυσμένα χρησιμοποιώντας ακουστικά VR. Η ιδέα είναι ότι, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τους χώρους και τους ήχους που είναι πιθανό να βιώσουν στο νοσοκομείο, τα βοηθούμε να αισθανθούν πιο άνετα κατά την πραγματική τους επίσκεψη σε αυτό.

Καθώς εξερευνούν το εικονικό νοσοκομείο, οι ασθενείς έχουν την αποστολή να συλλέγουν λαμπερές κάρτες-κλειδιά που βρίσκονται διάσπαρτες στο χώρο, οι οποίες τους επιτρέπουν την πρόσβαση στα διαφορετικά μέρη του νοσοκομείου. Οι ασθενείς μπορούν επίσης να έλθουν σε επαφή με τον εξοπλισμό του νοσοκομείου, όπως είναι τα μηχανήματα Ακτίνων Χ (XRay) και οι Σαρωτές Μαγνητικής Τομογραφίας (MRI Scanners) προκειμένου να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους, κερδίζοντας εικονικά σήματα. Η εμπειρία είναι μια επέκταση του ALDERPLAY, της ψηφιακής διαδικτυακής πλατφόρμας του νοσοκομείου, που είναι στοχευμένη στην εκπαίδευση και την ψυχαγωγία.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το ψηφιακό αντίγραφο του Tμήματος Aκτινολογίας. Ως υπεύθυνος Καινοτομίας του NHS, δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε νέους τρόπους χρήσης της τεχνολογίας για να βελτιώσουμε την εμπειρία υγειονομικής περίθαλψης για όλους», δήλωσε ο συνιδρυτής της PixelMax, Andy Sands. «Το έργο με την Alder Hey αποτελεί παράδειγμα αυτής της ιδέας. Δημιουργώντας τον εξατομικευμένο, διαδραστικό τρισδιάστατο κόσμο μας, ελπίζουμε ότι η επίσκεψη στο νοσοκομείο θα γίνει πολύ λιγότερο αποθαρρυντική για τους νέους ασθενείς και τις οικογένειές τους».

Ο κλινικός διευθυντής του τμήματος του Νοσοκομείου Alder Hey Innovation, Iain Hennessey,  ανέφερε ότι στόχος τους είναι να χρησιμοποιήσουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για την επίλυση των πραγματικών προκλήσεων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, όπως είναι ανάπτυξη του ψηφιακού αντίγραφου του Ακτινολογικού Τμήματος από την εταιρεία PixelMax. Παρόμοιο παράδειγμα με το ψηφιακό αντίγραφο του Ακτινολογικού Τμήματος του Alder Hey Children’s Hospital  αποτελεί το Children’s Health of Orange County (CHOCK) που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας AR για να εξοικειώσει τα παιδιά με μια τυπική Μαγνητική Τομογραφία.

Πηγή: Kyle Melnick / VRSCOUT

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.