Πάρτι Γενεθλίων VR για 103χρονη Γυναίκα!

Γιόρτασε τα 103α της γενέθλια με μια εικονική βόλτα κοντά στην ακτή της Κορνουάλης

by vrblog
57 views

Η Joyce Penfold, που ζει στον οίκο ευγηρίας Tresillian House στο Falmouth, γιόρτασε τα 103α της γενέθλια με μια εικονική βόλτα κοντά στην ακτή της Κορνουάλης. Φόρεσε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού εικονικής πραγματικότηταςπου επιτρέπει στο χρήστη να κινείται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση- και εξερεύνησε το Maker Heights στη νοτιοανατολική Κορνουάλη. Τα ακουστικά τα παρέλαβε από την Leonie Cooper, ερευνήτρια από το Πανεπιστήμιο του Plymouth, η οποία ανέφερε ότι τα ακουστικά VR επιτρέπουν στον χρήστες να εξερευνήσουν νέα μέρη, στα οποία μπορεί να μην έχουν πλέον πρόσβαση για οποιονδήποτε λόγο.

Το Πανεπιστήμιο επισκέπτεται πολλούς οίκους ευγηρίας για να προσφέρει την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στους θαμώνες. Η κυρία Penfold περιγράφοντας το ταξίδι της είπε ότι ήταν μια υπέροχη εμπειρία, ακουγόταν ήχος από πολλά πουλιά και της θύμιζε τους γλάρους που ακούει στο δωμάτιό της. Είπε επίσης ότι ήταν πολύ περίεργο και διαφορετικό, αλλά χάρηκε που συνέχισε.

Η κόρη της κυρίας Penfold, Maria Blagden, που ήταν παρούσα, είπε για τη μητέρα της ότι «δεν την αποθαρρύνει τίποτα», και ότι δοκιμάζει οτιδήποτε καινούργιο. Για παράδειγμα έκανε την πρώτη της πτήση όταν ήταν 70 ετών!  Ερωτηθείσα για το μυστικό της μακροζωίας, η κυρία Penfold πρόσθεσε: «Σοκολάτα και ουίσκι, κάθε βράδυ, τα οποία απολαμβάνω απόλυτα».

Πηγή: BBC NEWS

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.