Τα 5 καλύτερα ακουστικά VR για παιδιά

Για καταναλωτές και αγοραστές όπως εμείς, επιτέλους έχουμε στα χέρια μας την τεχνολογία VR

by vrblog
127 views

Η Εικονική Πραγματικότητα είναι εδώ για να μείνει, παρόλο που πρόκειται να πάρουμε ακόμα μια σωστή ματιά, εκτός από το CGI στις ταινίες. Κορυφαίες επωνυμίες τεχνολογίας και άλλες που επίσης τρέχουν διεκδικούν τις κορυφαίες θέσεις σε αυτήν την ανερχόμενη εξειδικευμένη θέση προϊόντων τεχνολογίας. Μετά τον COVID, πολλά έχουν αλλάξει ίσως για πάντα στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας και στον κόσμο γύρω μας. Πέρα από τα social media, η αλληλεπίδραση με την πραγματικότητα αλλάζει για όλους μας και η εικονική πραγματικότητα βρίσκεται στο επίκεντρό της.

Τα παιδιά μπορούν πράγματι να είναι ο κύριος οδηγός πωλήσεων για τις περισσότερες μάρκες, καθώς και το πιο εύκολο στη μετατροπή. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει όταν πρόκειται για ακουστικά VR για παιδιά. Αντίθετα, εξετάζουμε ίσως μια αλλαγή για παράδειγμα στον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά αλληλεπιδρούν με την πραγματικότητα και μαθαίνουν από αυτήν.

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα ακουστικά VR για παιδιά;

Η επιλογή των καλύτερων γυαλιών εικονικής πραγματικότητας για παιδιά καταλήγει σε μερικές απλές υποδείξεις, όπως παραδείγματος χάρη:

Βάρος,

Τα ακουστικά VR, πέρα ​​από την κατηγορία του προϋπολογισμού, βρίσκονται στη βαρύτερη πλευρά. Δείτε αυτό το Oculus Rift S. Είναι εξαιρετικό, ανάμεσα στα καλύτερα ακουστικά VR το 2022 και σίγουρα αξίζει να το αγοράσετε. Αλλά ζυγίζει 1,67 κιλά. Φανταστείτε να είστε ένα παιδί 7 ετών με το Rift S σε κλουβί στο κεφάλι σας! Ακριβώς γι’ αυτό πρέπει να επιλέξετε ελαφρύτερα και λιγότερα σετ μικροφώνου-ακουστικού. Παρόλο που χάνετε την πλήρη εμπειρία VR και την ποιότητα κατασκευής, τουλάχιστον το παιδί σας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να ξεκινήσει με το VR.

Μέγεθος,

Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο, ειδικά όταν πρόκειται για πράγματα που προορίζονται για παιδιά. Τα καλύτερα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας για παιδιά είναι λίγο μικρότερα και προορίζονται να χωρέσουν αρκετά άνετα στα μικρά κεφαλάκια για να τα απολαύσουν. Το μέγεθος είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για ακουστικά VR γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι εξωτερικό φως να εισχωρεί στα ακουστικά και είναι μια μεγάλη απογοήτευση όταν προσπαθείτε απλώς να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον VR.

Αυτό μπορεί να συμβεί εάν το μέγεθος του κρανίου του χρήστη δεν ταιριάζει φυσικά με το ελάχιστο εύρος του ακουστικού. Έτσι, προτιμήστε ένα συγκριτικά φθηνότερο ακουστικό που θα κάνει τη δουλειά του, αντί για ένα μεγάλο εύσωμο που είναι ακριβό και κάπως μη βολικό για ένα παιδί.

Ευκολία στη χρήση,

Συνιστούμε ακουστικά VR που βασίζονται σε smartphone για παιδιά.

Η ανάλυση των gaming και των αυτόνομων ακουστικών VR είναι πολύ υψηλή για τα μάτια του παιδιού σας. Η αυξημένη φωτεινότητα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή καταπόνηση για πολύωρη χρήση. Τα ακουστικά VR smartphone από την άλλη πλευρά μπορούν να βελτιστοποιηθούν για να μειώσουν τη ζημιά. Επιπλέον, είναι πολύ ελαφρύτεροι και σημαντικά μικρότεροι, αν όχι σε μέγεθος, από τις συνολικές διαστάσεις θέασης των φακών VR. Με το smartphone, το παιδί σας έχει ήδη συνηθίσει το μέγεθος της οθόνης και θα είναι ευκολότερο να απολαύσει καλύτερα την εμπειρία VR σε αυτό!

Είναι εντάξει να αποκτήσετε ένα ακουστικό VR για παιδιά;

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο – τα ακουστικά VR είναι μια έξυπνη τάξη που διατίθεται απευθείας στο σπίτι. Πρέπει να γνωρίζετε ήδη ότι τα οπτικοακουστικά προσφέρουν μια πολύ πιο καθηλωτική εμπειρία και μια πιο απότομη καμπύλη εκμάθησης εάν εκτελούνται σωστά. Με την Εικονική Πραγματικότητα, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ένα εικονικό περιβάλλον που ουσιαστικά ανταποκρίνεται σε εσάς, καθώς επίσης λειτουργεί ως μια διαφορετική φυσική διάσταση συνολικά.

Για τα παιδιά, η εικονική πραγματικότητα μπορεί να προσφέρει τεράστια ώθηση στην καμπύλη μάθησής τους, βοηθώντας τα να αλληλεπιδρούν με τον έξω κόσμο από την ασφάλεια των σπιτιών τους και χωρίς να παραβιάζουν τους περιορισμούς της πανδημίας που πρόκειται να μείνουν για αρκετό καιρό ακόμη.

Ο COVID έχει δημιουργήσει νέα κανονικότητα για την εργασία, το παιχνίδι και την εκπαίδευση, αλλά η εικονική πραγματικότητα μπορεί να ξεπεράσει τους περιορισμούς που επιβάλλονται. Με ένα ακουστικό VR για παιδιά, μπορείτε να βοηθήσετε το μικρό σας να απολαύσει την παιδική του ηλικία στο έπακρο.

Καλύτερα ακουστικά VR για παιδιά: Κατάταξη και αξιολόγηση.

 1. Samsung Gear VR με Ελεγκτή

 Πλεονεκτήματα:

 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με smartphone σε διάφορα μεγέθη οθόνης
 • Ελαφρύ και κατάλληλο για παιδιά
 • Μπορεί να φιλοξενήσει συσκευές τύπου C και micro-USB

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα ελέγχου των αναλύσεων της οθόνης.
 • Δεν διαθέτει ενσωματωμένο ηχοσύστημα

Η Samsung συνεργάστηκε με την Oculus για την ανάπτυξη ενός ακουστικού VR για τα κορυφαία μοντέλα της. Αυτό το Samsung Gear VR w/Controller είναι ένα από τα πιο premium ακουστικά VR που βασίζονται σε smartphone που είναι διαθέσιμα και είναι τέλεια για παιδιά. Ο σχεδιασμός αυτής της συσκευής είναι απλός αλλά κορυφαίος, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαρροή φωτός κατά την παρακολούθηση ταινιών ή τη χρήση εφαρμογών VR. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε smartphone τύπου C και micro-USB, αλλάζοντας την αρθρωτή υποδοχή USB. Κατεβάστε τα συστήματα Gear VR που έχουν ρυθμιστεί στο smartphone Samsung και ξεκινήστε να απολαμβάνετε εφαρμογές VR. Αφού επιλέξετε μια εφαρμογή, προσαρμόστε την εστίαση για να έχετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Με αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού εικονικής πραγματικότητας, έχετε επίσης το ασύρματο χειριστήριο Gear VR, ευαίσθητο στην κίνηση, με κουμπιά αρχικής οθόνης, πλάτης και έντασης ήχου, καθώς και μια επιφάνεια αφής μεγάλης κύλισης με κουμπί αφής με δείκτη για επιβεβαίωση της επιλογής σας. Αυτός ο ελεγκτής φορτίζεται με δύο μπαταρίες AAA. Αυτή η δεύτερη γενιά Samsung Gear VR αποκτά τώρα προσαρμοσμένη επένδυση για καλύτερη εφαρμογή, κατάλληλη για πολύωρη χρήση.

Η Samsung προσφέρει τώρα μια επίπεδη επιφάνεια αφής για εναλλαγή των χειριστηρίων σας μαζί με μια επιλογή Home and Return. Το Gear VR αναφέρθηκε ότι δεν χρησιμοποιείται για παιδιά κάτω των 13 ετών.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Βάρος: 345 γραμμάρια | Διαστάσεις: 8 ίντσες x 5 ίντσες x 3,5 ίντσες | Πλατφόρμα: Android | Εξαρτήματα: Ελεγκτής VR, Προσαρμογέας USB-C, σετ μικροφώνου-ακουστικού Gear VR, ιμάντες κεφαλής, προσαρμογέας Micro-USB και Οδηγός γρήγορης εκκίνησης.

Ετυμηγορία:

Εύκολο στη χρήση, το Samsung Gear VR είναι απόλυτα κατάλληλο για παιδιά με άφθονες εφαρμογές και παιχνίδια μέσω του Gear VR για να ολοκληρώσουν εύκολα τη δουλειά τους.

 

 1. Lenovo Mirage Daydream

Τα καλύτερα ακουστικά VR με εκπληκτική σχεδίαση και εφαρμογή

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλής ποιότητας απόδοση εικόνας
 • Άνετη εφαρμογή και καλά αντισταθμισμένος σχεδιασμός
 • Κουμπιά ελέγχου στη δεξιά πλευρά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι συμβατό με υπολογιστή
 • Ελαφριά διαρροή φωτός

Το Lenovo Mirage Solo είναι ένα αυτόνομο σετ μικροφώνου-ακουστικού εικονικής πραγματικότητας βασισμένο στην πλατφόρμα Android και έχει μεγάλη επιτυχία με τα χαρακτηριστικά του και τις εξαιρετικές εξόδους VR. Έχετε μια οθόνη LCD 5,5 ιντσών σε ένα ακουστικό βάρους μόλις 640 γραμμαρίων. Ο σχεδιασμός είναι πολύ εκλεπτυσμένος με ανώτερη εσωτερική αντικραδασμική προστασία. Το Mirage Solo διαθέτει σχεδιασμό μπαταρίας με κεφαλόδεσμο τύπου halo για να αντισταθμίζει το βάρος αυτής της συσκευής. Έχετε μια ρύθμιση προσαρμογής στο πίσω μέρος σε μια δομή αναστροφής για προβολή που σας επιτρέπει να σηκώσετε τα ακουστικά για να επιστρέψετε στο Reality. Προσφέρει ένα πλήρες οπτικό πεδίο 110 μοιρών χωρίς συνδεδεμένες χορδές.

Μπορείτε να θεωρήσετε αυτήν την ισχυρή συσκευή VR για το παιδί σας, καθώς δεν υπάρχουν καλώδια. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 3 ωρών είναι αρκετή για περισσότερες από μία συνεδρίες VR την ημέρα, μπορεί να διπλασιαστεί ως εργαλείο γονικού ελέγχου. Λειτουργεί με υπολογιστή, smartphone και όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με Bluetooth. Αυτό το ακουστικό VR τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή πλατφόρμας VR Snapdragon 835 Mobile για να προσφέρει μια ασύρματη εμπειρία VR με 6 βαθμούς ελευθερίας. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να απολαύσουν ήχο 3D και γραφικά 4K στο Lenovo Daydream. Με αυτήν τη συσκευή, λαμβάνετε ένα δωρεάν αντίγραφο του Blade Runner: Revelations από το Google Play.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Βάρος: 640 γραμμάρια | Διαστάσεις: 10,61 ίντσες x 8,03 ίντσες x 7,08 ίντσες | Πλατφόρμα: Android | Εξαρτήματα: Ελεγκτής VR, Καλώδιο USB-C, Προσαρμογέας ταξιδιού, 3,5 mm ακουστικά και ακουστικά VR.

Ετυμηγορία:

Το Lenovo Mirage προσφέρει καθηλωτική ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με τα ακουστικά VR smartphone. Η ομοιόμορφη κατανομή βάρους αυτής της συσκευής θα εξασφαλίσει άνετη χρήση για τα παιδιά σας. Επιπλέον, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη συσκευή τόσο για smartphone όσο και για υπολογιστές. 

 

 1. Oculus Rift S

 Ακουστικά VR με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί ως αυτόνομη συσκευή
 • Δεν χρειάζεται καλωδίωση και πρόσδεση εκτός από φόρτιση
 • Μονάδα εμφάνισης υψηλού ρυθμού ανανέωσης

Μειονεκτήματα:

 • Μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Πολύ βαρύ για χρήση από μικρότερα παιδιά

Το Oculus Rift S είναι ένα από τα καλύτερα ακουστικά VR στον αυτόνομο τομέα. Σε αντίθεση με τα Budget smartphone VR ακουστικά, αυτή η συσκευή είναι αυτοτροφοδοτούμενη και κατασκευασμένη για εφαρμογές και παιχνίδια VR που βασίζονται σε υπολογιστή. Μαζί με τα ισχυρά ακουστικά, υπάρχουν δύο ελεγκτές για βελτιστοποιημένη αλληλεπίδραση VR. Αυτή η συσκευή διαθέτει μια ισχυρή μονάδα οθόνης που παρέχει ανάλυση 1280 x 1440 pixel ανά μάτι σε ρυθμούς ανανέωσης 80 Hz. Έρχεται με ισχυρότερους ρυθμιζόμενους συμπαγείς ιμάντες που προσθέτουν στο συνολικό βάρος εκτός από τη μονάδα οθόνης.

Ο σχεδιασμός του κεφαλόδεσμου halo αντισταθμίζει τη σημασία της μονάδας οθόνης και προσφέρει μια πολύ πιο άνετη εμπειρία ακόμη και με το συνολικό βάρος των 6 κιλών. Τα χειριστήρια αφής VR Oculus βαθμολογούνται μεταξύ των καλύτερων στην καταγραφή χειρονομιών με ακρίβεια. Με τα βελτιωμένα οπτικά, έχετε ένα μικρότερο εφέ πόρτας οθόνης, επιτρέποντας σε αυτή τη συσκευή να σας προσφέρει ζωντανά χρώματα. Τα 2 χειριστήρια παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες κίνησης που είναι τοποθετημένοι μπροστά. Το Rift S είναι ένα από τα καλύτερα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας για παιδιά.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Βάρος: 561 γραμμάρια | Διαστάσεις: 10,94 ίντσες x 8,27 ίντσες x 6,3 ίντσες | Πλατφόρμα: Η/Υ | Εξαρτήματα: Δύο χειριστήρια αφής, μπαταρίες AA, καλώδιο εξόδου, καλώδιο ακουστικών, ακουστικά VR

Ετυμηγορία:

Το Rift S είναι τέλειο για παιχνίδια σε υπολογιστή με την κρυστάλλινη και καθηλωτική οθόνη του. Τα παιδιά θα λατρέψουν την καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει αυτό το ακουστικό.

 

 1. Oculus Quest 2

 Τα καλύτερα Premium ακουστικά VR

Πλεονεκτήματα:

 • Πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το Rift S
 • Διαθέτει οθόνη ρυθμού ανανέωσης 90Hz με υψηλή ανάλυση
 • Προσφέρει την απόλυτη εμπειρία VR

Μειονεκτήματα:

 • Η μπαταρία αδειάζει γρήγορα
 • Δύσκολο να ελέγχεσαι από τα παιδιά

Το Quest 2 κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2020 ως ουσιαστική και έξυπνη αναβάθμιση σε σχέση με τους προκατόχους του. Με αυτό, η Oculus ενίσχυσε με επιτυχία την πρόσφυσή της στην εξειδικευμένη θέση των ακουστικών VR και αξίζει περισσότερο από την αγορά ως ακουστικό VR για παιδιά. Αυτό το σετ ακουστικών VR δεν απαιτεί είσοδο βίντεο ή άλλη συσκευή, μόνο το Rift S. Είναι μικρότερο, ελαφρύτερο, φθηνότερο και ταχύτερο από τα αυθεντικά ακουστικά Oculus Quest VR και όλα τα άλλα προηγούμενα μοντέλα. Η Oculus έχει προσθέσει έξυπνα επιπλέον επιλογές για πακέτα λουριών – Elite Strap, Elite λουράκι με μπαταρία.

Το Quest 2 διαθέτει βελτιωμένη μονάδα οθόνης – ανάλυση 1832 x 1920 pixel ανά μάτι και εγγενείς ρυθμούς ανανέωσης 90 Hz. Ο σχεδιασμός καλύπτει σχεδόν κάθε εφέ πόρτας οθόνης, εγγυώντας μια αδιατάρακτη εμπειρία VR. Ο επεξεργαστής Snapdragon XR2 συλλέγει όλα τα χαλαρά άκρα για να προσφέρει τέλεια βελτιστοποιημένη απόδοση σε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή ή περιβάλλον VR που διατίθεται αυτήν τη στιγμή. Η Oculus έχει ενημερώσει τους αισθητήρες κίνησης με αυτό το Quest 2 που προσφέρει τώρα ακόμα καλύτερη λειτουργικότητα μέσω των δύο ελεγκτών. Αυτό το ακουστικό διαθέτει ακόμη και 2 ηχεία ήχου για μια ωφέλιμη εμπειρία ήχου 3D!

Τεχνικές προδιαγραφές:

Βάρος: 503 γραμμάρια | Διαστάσεις: 16,42 ίντσες x 7,8 ίντσες x 5 ίντσες | Πλατφόρμα: αυτόνομη | Εξαρτήματα: Δύο χειριστήρια αφής, μπαταρίες AA, ακουστικά VR.

Ετυμηγορία:

Λίγο παραπάνω, το Quest 2 είναι το πιο premium VR που μπορούν να ζήσουν τα παιδιά σας. Με πρόσθετα χειριστήρια, μπορούσαν να παίξουν και να μάθουν σε αυτήν τη συσκευή με ευκολία και άνεση.

 

 1. B-Next ακουστικά VR

 Τα καλύτερα οικονομικά ακουστικά εικονικής πραγματικότητας για smartphone.

Πλεονεκτήματα:

 • Φθηνότερη τιμή
 • Ελαφρύ και φορητό

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιλογές επισύναψης ήχου
 • Πρόβλημα διαρροής φωτός

Τα ακουστικά B NEXT VR είναι ένα από τα πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό ακουστικά VR βασισμένα σε smartphone και πιστεύουμε ότι αυτά είναι τα καλύτερα ακουστικά VR για παιδιά. Αυτό είναι ένα ακουστικό VR που βασίζεται σε smartphone και φιλοξενεί smartphone με μεγέθη οθόνης που κυμαίνονται από 4 ίντσες έως 6,3 ίντσες. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού εικονικής πραγματικότητας δεν συνοδεύεται από χειριστήρια και προορίζεται μόνο για βασικές εφαρμογές και παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, περιορισμούς που προοιωνίζονται καλά για τα παιδιά.

Η σχεδίαση, καθώς και η ποιότητα κατασκευής, απηχούν την απλότητα, προφανή για μια συσκευή προϋπολογισμού, αν και δεν μένεις απρόθυμος όσον αφορά την εμπειρία VR. Αυτό είναι ένα μικρό ακουστικό και ιδανικό για παιδιά. Οι ιμάντες είναι άνετοι και ουσιαστικά ρυθμιζόμενοι για να εφαρμόζουν σωστά και να αποτρέπουν τη διαρροή φωτός. Υπάρχουν βάσεις προσαρμογής που μπορούν να έχουν την καλύτερη εστίαση και βελτιωμένο οπτικό πεδίο. Επιπλέον, η αντικραδασμική προστασία στα ακουστικά B-Next VR είναι ιδανική για άνετη εφαρμογή χωρίς να επιβαρύνει τη μύτη σας.

Ο δίσκος διαφανειών αυτής της συσκευής προσθέτει στη συνολική ευκολία χρήσης της εφαρμογής. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις λειτουργίες φωτεινότητας και προβολής που είναι κατάλληλες για τα μάτια του παιδιού σας πριν του παραδώσετε τη συσκευή.

Το B-Next είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές VR και υποστηρίζει ακόμη και εφαρμογές Google Cardboard.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Βάρος: 409 γραμμάρια | Διαστάσεις: 7 ίντσες x 5 ίντσες x 4 ίντσες | Πλατφόρμα: Smartphone (iOS και Android) | Εξαρτήματα: Δύο ζώνες προσαρμογής και ακουστικά VR.

Ετυμηγορία:

Το B-Next είναι το απλούστερο σετ μικροφώνου-ακουστικού εικονικής πραγματικότητας που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά σας χωρίς καμία καθοδήγηση. Είναι η τέλεια συσκευή VR φιλική προς τα παιδιά με το σημαντικά μικρότερο βάρος της.

Συμπέρασμα:

Το VR είναι ένας αναπτυσσόμενος τομέας και με την κυκλοφορία σχετικών θεμάτων όπως οι συσκευές επαυξημένης και μικτής πραγματικότητας, η αγορά έχει προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη διαφοροποίηση όσον αφορά τα σωστά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας για παιδιά.

Τα παιδιά λατρεύουν αυτές τις εμπειρίες, αλλά οι ειδικοί προτείνουν να μην δίνετε VR σε παιδιά κάτω των 10 ετών λόγω του βάρους της συσκευής. Επίσης, τα παιδιά δένονται με πράγματα πολύ γρήγορα. Επομένως, φροντίστε να παρακολουθείτε πόσο καιρό το παιδί σας χρησιμοποιεί ακουστικά VR.

Συχνές ερωτήσεις:

Είναι το Oculus καλό για τα παιδιά;

Η Oculus ανήκει στο Facebook και έχει μια μακρά σειρά προϊόντων. Δεν είναι όλα κατάλληλα για παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών. Ωστόσο, η εικονική πραγματικότητα βρίσκει τον δρόμο της σε μαθήματα εκπαίδευσης και μάθησης προσαρμοσμένα για παιδιά, εκτός από παιχνίδια και ψυχαγωγία. Η Oculus είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στα ακουστικά VR. Οπότε, σίγουρα δεν είναι κακό για τα παιδιά!

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικά ακουστικά με ακουστικά VR;

Όλες οι δημοφιλείς μάρκες διαθέτουν ενσωματωμένα ακουστικά με ακουστικά VR. Για όσους δεν παρέχουν συνημμένα ήχου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συσκευές ήχου Bluetooth για να απολαύσετε την ποιότητα ήχου από τη συσκευή σας, είτε πρόκειται για υπολογιστή, κονσόλα ή ακόμα και για smartphone. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορείτε να παρακάμψετε το ενσωματωμένο ηχοσύστημα.

Χρειάζομαι τηλέφωνο για ακουστικά VR;

Αυτό εξαρτάται από τα ακουστικά VR που έχετε αγοράσει. Τα αυτόνομα ακουστικά VR και τα gaming VR δεν απαιτούν smartphone. Ωστόσο, ορισμένα ακουστικά, όπως τα ακουστικά Samsung Gear VR και B Next VR, χρειάζονται ένα smartphone για να λειτουργήσουν. Αυτές οι συσκευές δεν διαθέτουν ειδική οθόνη και χρησιμοποιούν την οθόνη του smartphone σας ως μονάδα προβολής.

Για ποια ηλικία είναι ασφαλές το VR;

Οι αυτόνομες συσκευές VR δεν προορίζονται για χρήση σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Ωστόσο, λόγω της χαμηλότερης έντασης και της λιγότερο ρεαλιστικής απεικόνισης VR στις εφαρμογές VR smartphone, τα ακουστικά VR που βασίζονται σε smartphone είναι τα καλύτερα κατάλληλα για μικρότερα παιδιά ηλικίας έως 7 ετών.

Η χρήση αυτόνομων ακουστικών VR υψηλής τεχνολογίας, όπως το HTC Vive, μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό για παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών. Επιπλέον, η ψυχαγωγία VR θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο υπό την καθοδήγηση των γονέων.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.