Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας έβγαλε λόγο σε AR

Το ογκομετρικό βίντεο ζωντανεύει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας στον χώρο σας

by vrblog
59 views

Καθώς ο συνεχιζόμενος πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας ασκεί πίεση στους ουκρανικούς πόρους, ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky έχει αρχίσει να απευθύνεται στην παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα για υποστήριξη στην ανοικοδόμηση της ψηφιακής υποδομής της κομητείας. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αιχμαλωτίσει τις καρδιές και το μυαλό των κορυφαίων επενδυτών τεχνολογίας και των εταιρικών ηγετών της Ευρώπης από το να δώσει μια προεδρική ομιλία με τεχνολογία αιχμής;

Πρόσφατα, ο Ben Nunez, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Evercoast, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην ογκομετρική λήψη βίντεο, επισκέφτηκε το Κίεβο για να ηχογραφήσει μια επίσημη προεδρική ομιλία από τον ίδιο τον πρόεδρο, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα λογισμικού cloud της εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι μια υπερρεαλιστική τρισδιάστατη ψηφιακή φιγούρα με κινούμενα σχέδια καθώς και ήχο.

Σύμφωνα με τον Zelensky η Ουκρανία αποτελεί μια ευκαιρία για παγκόσμια ψηφιακή επανάσταση, όπου κάθε εταιρεία τεχνολογίας μπορεί να αποδείξει την αξία, τις δεξιότητες, τις τεχνολογίες και τις φιλοδοξίες της.  Τη συναρπαστική ομιλία του Zelensky μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει με Επαυξημένη Πραγματικότητα AR με μια συσκευή smartphone, χωρίς να κατεβάσει κάποια εφαρμογή, αλλά απλώς σαρώνοντας τον κωδικό QR που παρέχεται παρακάτω και επιτρέποντας στον ιστότοπο να δώσει πρόσβαση στην κάμερα και τα ηχεία του. Στη συνέχεια, μπορεί να πατήσει στην οθόνη του κινητού για να προβάλει ένα ογκομετρικό τρισδιάστατο μοντέλο του Zelensky οπουδήποτε στον πραγματικό του χώρο. Σύροντας τα δάχτυλά του στην οθόνη, μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και να περιστρέψει το τρισδιάστατο μοντέλο για να το δει από πολλές γωνίες.

Ο Ben Nunez, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Evercoast δήλωσε ότι η Evercoast είχε την εξαιρετική ευκαιρία και την τιμή να παράγει και να προσφέρει μια σημαντική στιγμή, σε ογκομετρικό βίντεο με την ολογραφική απεικόνιση του Προέδρου Ζελένσκι από το Κίεβο. Αυτό είναι ένα απίστευτα σημαντικό μήνυμα από έναν ηγέτη του οποίου η χώρα βρίσκεται υπό πολιορκία. Το project δημιουργήθηκε από τους Martin Williams (Talesmith) και Thomas Hoegh (Garden Studios), σε σκηνοθεσία Martin Williams και παραγωγή Mark Wright (Talesmith) και Thomas Hoegh, και γυρίστηκε σe τοποθεσία στο Κίεβο.  Σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην επέκταση των επικοινωνιακών δυνατοτήτων της χώρας, το Evercoast δώρισε τον ογκομετρικό εξοπλισμό βίντεο στην ουκρανική κυβέρνηση. Ελπίζουμε ότι αυτή είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές ομιλίες AR από τον Πρόεδρο Zelensky.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.