Καινοτομίες VR για το Σπίτι

Προγραμματιστής μετέτρεψε το διαμέρισμά του σε πλατφόρμα παιχνιδιών VR

by vrblog
54 views

Η αναπαραγωγή παιχνιδιών VR είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε δραστήριοι, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Αλλά όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, εξακολουθείτε να διασχίζετε μόνο ένα πολύ μικρό αποτύπωμα—ακόμα μικρότερο αν είστε κολλημένοι σε ένα διαμέρισμα. Ο Greg Madison, σχεδιαστής UX στο Unity και συνεργάτης σε εσωτερικούς χώρους, άνοιξε λίγο τον χώρο παιχνιδιού του μετατρέποντας το διαμέρισμά του σε πλατφόρμα παιχνιδιών VR, κάτι που ελπίζει να μοιραστεί σύντομα με άλλους.

Ο Madison είναι σχεδιαστής αλληλεπίδρασης στην ερευνητική ομάδα Mixed Reality της Unity Labs και πραγματικός μάγος. Όταν πρόκειται για την απεικόνιση του μέλλοντος των αλληλεπιδράσεων VR/AR, είναι ο τύπος που εργάζεται με πλήρη απασχόληση για να κάνει τον κόσμο λίγο πιο μαγικό. Και παρόλο που τα ακουστικά AR, όπως το Magic Leap 1, βρίσκονται σίγουρα στο οπλοστάσιό του, με τη βοήθεια ενός Oculus Quest και λίγης φαντασίας, ο Madison δείχνει ότι μπορείτε να έχετε και ένα εξαιρετικά χρήσιμο «εικονικό» ακουστικό AR. Μπείτε στο έργο του «Gamefied Real Estate». Ο Madison λέει ότι η εφαρμογή του Oculus Quest θα είναι σύντομα διαθέσιμη μέσω της πλατφόρμας διανομής SideQuest.

Είναι απίθανο να είναι ένα παιχνίδι με πλήρεις δυνατότητες – περισσότερο ένα πείραμα για άλλους προγραμματιστές, κάτι που οφείλεται στη φύση της ίδιας της εφαρμογής που έχει κατασκευαστεί ειδικά. Το δωμάτιο κατασκευάστηκε ειδικά (πολύ πιθανό στο Unity) και στη συνέχεια εισήχθη και ευθυγραμμίστηκε σωστά με το πραγματικό περιβάλλον, δηλαδή δεν υπάρχει τεχνολογία στο Oculus Quest που να μπορεί να δημιουργήσει ένα δωμάτιο σαν αυτό εν κινήσει, μόνο το “βασικό” δωμάτιο – παρακολούθηση κλίμακας που επιτρέπει στον Madison να κινείται γύρω από το ίδιο το περιβάλλον.

Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να είναι μια εκπληκτική ματιά στο πώς μπορεί να μοιάζει η εμπειρία AR με ευρύ οπτικό πεδίο και μπορεί κάλλιστα να είναι ένα θέμα του μέλλοντος, όταν τα ακουστικά AR όχι μόνο γίνονται πιο διαδεδομένα, αλλά και δραστικά φθηνότερα και πιο ικανά να προσφέρουν όχι μόνο αυτού του είδους οι εμπειρίες με επίκεντρο το δωμάτιο, αλλά να είμαστε πραγματικά σε θέση να χαρτογραφήσουμε τον κόσμο γύρω μας σε πραγματικό χρόνο.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.