Το Pico Neo 3 Link κυκλοφόρησε στην Ευρώπη

Το νέο Headset της Pico κοστίζει 450€ και ανταγωνίζεται με επιτυχία το Quest 2

by vrblog
92 views

Η εταιρεία Pico, που είχε στοχεύσει κυρίως τους εταιρικούς χρήστες εκτός Κίνας με το Pico Interactive, κάνει ένα σημαντικό βήμα στην Ευρωπαϊκή καταναλωτική αγορά με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της νέας έκδοσης του Neo 3, το Pico Neo 3 Link, που διαθέτει τόσο τη δυνατότητα αυτόνομης χρήσης όσο και σύνδεσης με υπολογιστή.

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού, που ονομάζεται Neo 3 Link, στοχεύει να καλύψει τόσο τους τομείς εικονικής πραγματικότητας μέσω σύνδεσης με PC όσο και των αυτόνομων ακουστικών. Έχει ενσωματωμένο streaming σε υπολογιστή μέσω Wi-Fi 6 ή σύνδεσης DisplayPort. Πρόκειται για το ίδιο υλικό με το Pico Neo 3 Pro, ωστόσο απευθύνεται σε καταναλωτές.Προς το παρόν, η εταιρεία προωθεί τα ακουστικά ως ένα είδος BETA για καταναλωτές, ζητώντας από τους πρώτους χρήστες στην Ευρώπη να υποδείξουν βελτιώσεις που αφορούν το Pico Store, το σύστημα πληρωμών, την παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.α., ώστε να ανταγωνιστούν τη Meta στον τομέα της αυτόνομης εικονικής πραγματικότητας.

Η Pico είχε ανακοινώσει την περίοδο 15 Απριλίου μέχρι και 23 Μαΐου για προ-παραγγελίες για το Pico Neo 3 Link σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες -με πρώτη τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ολλανδία- με τιμή 450€.  Ωστόσο στην σελίδα παραγγελίας αναφέρεται ότι η συσκευή μπορεί να προ-παραγγελθεί για αποστολή στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες εκτός Ευρώπης με τιμή 415$. Το Neo 3 Link έρχεται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Ιούνιο με κόστος 400£, και υπάρχουν και άλλες ευρωπαϊκές αγορές που αναμένεται να προστίθενται κάθε μήνα. Το κόστος είναι το ίδιο με το Meta Quest 2, χωρίς να υπολογιστεί το επιπλέον κόστος από το λουράκι στυλ «Elite» που οι χρήστες του Quest πρέπει να επωμιστούν extra.

Η Pico είναι ήδη ο κορυφαίος πάροχος ακουστικών VR για καταναλωτές στην Κίνα ενώ θα προσφέρει το πρόγραμμα beta σε νέες αγορές όπως η Ιαπωνία και η Κορέα. Οι θαυμαστές και οι παίκτες VR που θα χρησιμοποιήσουν τα νέα ακουστικά Pico Neo 3 Link θα έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν τη χρήση τους και να βοηθήσουν στη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων.

Εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής τίτλων SteamVR μέσω Wi-Fi 6 ή DisplayPort, η εταιρεία λέει ότι το εγγενές αυτόνομο Pico Store διαθέτει πάνω από 200 εφαρμογές VR όπως SUPERHOT VR, Puzzling Places, After the Fall, Walkabout Mini Golf, Elven Table Tennis και Demeo.

Προδιαγραφές του Pico Neo 3 Link

Οθόνη: 5,5 ιντσών SFR TFT στα 3.664 x 1.920 (773 PPI), ρυθμός ανανέωσης έως και 90 Hz

Chipset: Qualcomm Snapdragon XR2

Μνήμη: 6 GB RAM

Αποθηκευτικός χώρος: 256 GB

Σύνδεση: Wi-Fi 6, DisplayPort (περιλαμβάνεται καλώδιο DP Link)

Αισθητήρες: 4 αισθητήρες 6DOF κλίμακας δωματίου

Χειριστήρια: τυπική διάταξη κουμπιών «Touch», με οπτική παρακολούθηση

Υγιεινή: αντικαταστάσιμο επίθεμα προσώπου PU με αντιρρυπαντική επίστρωση

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.