Top 8 VR Films

Όλες οι ταινίες που πρέπει να δείτε και αξίζει να απολαύσετε σε εικονική πραγματικότητα!

by vrblog
47 views
1. From Nothing:

Αυτή η ταινία είναι το πρώτο στερεοσκοπικό φράκταλ που δημιουργήθηκε για ακουστικά όπως το oculus rift και το gear vr. Παρουσιάζονται αρχιτεκτονικά κτίρια με θαυμαστό τρόπο. Ο Christopher Libertino είναι δημιουργός ταινιών από τη Νέα Υόρκη που ήθελε να δουλέψει πάνω σε φράκταλς. Το στυλ του είναι πραγματικά αναζωογονητικό. Ένα οργανικό και συγκινητικό κομμάτι, άλλοτε ορχηστρικό και άλλοτε ηλεκτρονικό.

Το βίντεο και ο ήχος έχουν δημιουργηθεί με μοναδικό στυλ και το From Nothing φαίνεται να είναι η πιο υπέροχη θεματική ταινία στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, η οποία λειτουργεί σαν αριστούργημα από άποψη γραφιστικής.  Έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα εξαιρετικά δημοφιλή προγράμματα από όλους τους χρήστες του Oculus.

2. Surge:

Ο αναδυόμενος ήχος από πέτρες που αναβοσβήνουν φαίνεται σαν την εκπληκτική Ανατολή του Ηλίου σε ένα τεχνητό, αλλά απίστευτα όμορφο, τοπίο. Μόλις έλθετε σε επαφή με τα εκπληκτικά ηχητικά κομμάτια του Surge, τότε το μυαλό σας αρχίζει να ρέει με την αρμονία του ήχου των κινούμενων μπλοκ ή κύβων και μπορείτε να νοιώσετε καθαρά τις δονήσεις τους.  Το Surge έχει σχεδιαστεί με μουσικό βίντεο ανοιχτού κόσμου, όπου υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα διαθέσιμα για εξερεύνηση μαζί με εξαιρετικό εικονικό τοπίο. Οι συνθετικοί μουσικοί ρυθμοί οδηγούν σε μια υπέροχη εμπειρία VR για όλους τους χρήστες. Όλα αυτά οφείλονται στην ποιότητα του ηχοσυστήματος που κάνει τα πάντα μαγευτικά σε αυτή τη δημιουργία VR.

3. Colosse:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι παραδοσιακές ταινίες συχνά κάνουν τους θεατές να παρακολουθούν την κύρια δράση πάνω από την οθόνη που περιέχει λίγες λεπτομέρειες σχετικά με την περίμετρο. H ταινία μικρού μήκους Colosse αφηγείται μια ιστορία για το ψαροντούφεκο, όπου η κύρια εστίαση στρέφεται σε ένα γιγάντιο golem, έτσι ώστε τελικά το VR να επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν οπουδήποτε χωρίς ανάγκη προδιαγραφών. Αυτό το στυλ δημιουργίας ταινιών ανοιχτού περιβάλλοντος VR ​​επιτρέπει στους θεατές να απολαμβάνουν τα πάντα ακόμα κι αν δεν ακολουθούν τους τυπικούς κανόνες του σεναρίου.

4. 11:57:

Οι τρομακτικές ταινίες που οδηγούν σε τρομερούς θανάτους σε κάθε βήμα είναι δύσκολο να παρακολουθηθούν, αλλά με τις τεχνικές παραγωγής VR το αποτέλεσμα γίνεται εξαιρετικά τρομακτικό καθώς οι χρήστες δεν έχουν καμία επιλογή να ξεφύγουν από τις φρικτές σκηνές. Το 11:57 σε 360 μοίρες αποτελεί κάτι περισσότερο από εφιάλτη, ενώ το σκοτάδι δεν θα σας αφήσει ποτέ να μείνετε σταθεροί στην καρέκλα σας.

5. Walking new York:

Αυτή η ταινία γυρίστηκε από τον JR, γνωστό καλλιτέχνη που βραβεύτηκε με το βραβείο TED. Η κάμερα 360 μοιρών έχει δημιουργήσει εκπληκτικά θαύματα σε κάθε σκηνή. Πρόκειται για ένα είδος ταινίας που είναι εμπνευσμένη από την εικονική δημοσιογραφία. Στη βόλτα με ελικόπτερο  πάνω από την πόλη της Νέας Υόρκης παρουσιάζεται εκπληκτική θέα των δρόμων, με εκπληκτική δημιουργικότητα. Ακόμα κι αν δεν έχετε πάει ποτέ στη ζωή σας στη Νέα Υόρκη, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι είστε πραγματικά εκεί.

6. Millions March NYC:

Η σκηνοθέτης Spike Jonze είναι γνωστή για την ταινία της που βραβεύτηκε με Όσκαρ. έχει στραφεί στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με μια αφήγηση πρώτου προσώπου που χρησιμοποιείται για να παρουσιάσει τις δυσκολίες της ζωής των έγχρωμων ανθρώπων. Μόνο μέσα σε 10 λεπτά, όπου το έντεχνο μοντάζ γίνεται σε στυλ ντοκιμαντέρ, θα μπορείτε να νιώσετε το πάθος και την οργή των διαδηλωτών. Η ταινία αφηγείται την πραγματική ιστορία του πόνου και του πάθους των έγχρωμων, που ούτε τα βιβλία ιστορίας ούτε τα δελτία ειδήσεων μπορούν να παρουσιάσουν τόσο διακριτικά.

7. White Room:

Η εκπληκτική απλότητα του White room είναι ότι έχει μεταμορφωθεί σε κίνηση VR ώστε να μπορεί να λειτουργεί τέλεια με εφαρμογές που έχουν πρόσβαση σε smartphone. Αυτή η ταινία αφηγείται την ιστορία 6 ανθρώπων που παγιδεύτηκαν μέσα σε ένα λευκό δωμάτιο μαζί με ένα όπλο. Εδώ θα μπορείτε να κάνετε τις πιο εκπληκτικές γεμάτες δράση κινήσεις σε ένα κυκλικό λευκό δωμάτιο, όπου η συναρπαστική ερμηνεία των ηθοποιών του κινηματογράφου θα σας κάνει να εκπλαγείτε σε κάθε επόμενη σκηνή.

8. Butts:

Πρόκειται για μια υπέροχη, απλή ταινία κινούμενων σχεδίων που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο των ταινιών VR. Αναπτύχθηκε με εκπληκτική τεχνική καινοτομία που κάνει τους θεατές να αισθάνονται την πραγματική δύναμη του εικονικού κόσμου VR. Αποδεικνύει την υπέροχη ιδέα της εικονικής πραγματικότητας που εισήγαγαν οι Hackett και Skillman, όπου οι ξεκαρδιστικές δραστηριότητες των εξωγήινων θα σας κάνουν να εκπλαγείτε σε όλη την ταινία.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.