Νέα πλατφόρμα φέρνει το Metaverse στις μάζες

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν δημιουργοί περιεχομένου VR

by vrblog
34 views

Στόχος της εταιρείας τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας (VR) eyeora είναι να διευκολύνει τη δημιουργία, το διαμοιρασμό και την ύπαρξη εσόδων από περιεχόμενο και εμπειρίες VR φθηνότερα και γρηγορότερα. Η εταιρεία λάνσαρε μια πλατφόρμα κοινωνικής εικονικής πραγματικότητας για να φέρει το metaverse στις μάζες. Η πλατφόρμα, που αποτελείται από μια εφαρμογή και ένα δημιουργικό στούντιο, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν δημιουργοί περιεχομένου VR.

Χωρίς να απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες ή τεχνογνωσία κωδικοποίησης, οι χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται το δικό τους περιεχόμενο VR μέσα σε λίγα λεπτά, χρησιμοποιώντας απλή λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης για τον αυτόματο συγχρονισμό πολλών γωνιών κάμερας και εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων στη μετά την παραγωγή.

Αυτοδιαχειριζόμενη δημιουργία εσόδων

Υποστηρίζοντας ότι είναι η μόνη αυτοδιαχειριζόμενη πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων στο metaverse, το eyeora δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει εισόδημα και να διατηρήσει μια καριέρα στο metaverse. Δημιουργοί περιεχομένου, καλλιτέχνες, διασκεδαστές, παράγοντες επιρροής, αθλητές, επιχειρήσεις και επωνυμίες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους τρισδιάστατο είδωλο avatar, προσαρμοσμένες αίθουσες εικονικής πραγματικότητας, περιεχόμενο βίντεο 360 και να φιλοξενήσουν υψηλής ποιότητας, καθηλωτικές εκδηλώσεις και εμπειρίες VR στο metaverse, με τη δυνατότητα για δημοσίευση περιεχομένου απευθείας στην εφαρμογή κοινωνικής εικονικής πραγματικότητας της eyeora και σε πολλά ακουστικά.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή μέσω μιας εφαρμογής για κινητά iOS ή Android, επιτραπέζιου υπολογιστή ή ακουστικών VR. Ο Daniel Corazzi, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της eyeora, δήλωσε: «Η γέννηση του metaverse σημαίνει ότι θα δούμε μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις μοιράζονται περιεχόμενο, κοινωνικοποιούνται και επικοινωνούν μεταξύ τους με πιο καθηλωτικούς τρόπους. Το eyeora δεν αποτελεί μόνο έναν προορισμό για τους ανθρώπους για να απολαμβάνουν συναρπαστικές ψυχαγωγικές εμπειρίες και εκδηλώσεις, αλλά έναν εύκολο και προσιτό τρόπο για όλους να δημιουργούν, να μοιράζονται και να δημιουργούν έσοδα από περιεχόμενο στο metaverse.”

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.