Η Mighty Jaxx επεκτείνεται στην τεχνολογία Metaverse

Η Mighty Jaxx επεκτείνεται στην τεχνολογία metaverse και blockchain ενσωματώνοντας τεχνολογία blockchain στα προϊόντα της

by vrblog
139 views

Μερικά από τα συλλεκτικά αντικείμενα ειδικής έκδοσης του Mighty Jaxx πωλούνται έως και 1200$ και μπορούν να κοστίσουν πολλαπλάσια όταν μεταπωλούνται από τους καταναλωτές. Ωστόσο, όπως συμβαίνει όταν αγοράζουμε οτιδήποτε από ανεπίσημη πηγή, υπάρχουν συχνά ανησυχίες για την αυθεντικότητα.

«Για τα συλλεκτικά αντικείμενα, αυτό που κάνουν οι πωλητές είναι να τραβούν φωτογραφίες του ειδώλου και να τις δημοσιεύουν σε ομάδες στο Facebook ζητώντας από το κοινό να κάνει έλεγχο γνησιότητας», δήλωσε στο CNBC ο ιδρυτής της εταιρείας Jaxx, Jackson Aw.

Χρήση του blockchain

Τώρα ένα τσιπ επικοινωνίας κοντινού πεδίου που είναι εγκατεστημένο σε κάθε παιχνίδι επιτρέπει στους καταναλωτές να καταχωρούν το προϊόν που αγοράζουν σαρώνοντας το τσιπ NFC με την εφαρμογή Mighty Jaxx. Η εφαρμογή εκτελείται σε ένα blockchain για την εκχώρηση και την επικύρωση ενός πιστοποιητικού απαραβίαστου σε ένα παιχνίδι και παρακολουθεί τις αλλαγές στην ιδιοκτησία.

Η χρήση της τεχνολογίας blockchain για την επαλήθευση της αυθεντικότητας ενός συλλεκτικού προϊόντος φαίνεται σαν μια φυσική επιλογή παρά τις πρόσφατες ανησυχίες ότι τα NFT και τα blockchain δεν προστατεύουν πλήρως τα ψηφιακά στοιχεία.

Mighty Jaxx στο Metaverse

Η Mighty Jaxx δεν σταματά ούτε στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας blockchain στα φυσικά της προϊόντα. Πέρυσι, η εταιρεία λάνσαρε μια συλλογή από NFTs με γάτες που μοιάζουν με dim sum, ένα κινέζικο πιάτο. Αποτελούμενη από 6.000 NFT, η συλλογή εξαντλήθηκε σε δύο δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τον Aw. Η εταιρεία παιχνιδιών σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει τις συνεργασίες της στο metaverse. Συνδυάζει μοναδικές εικονικές εμπειρίες με συλλεκτικά αντικείμενα του πραγματικού κόσμου.

Η Mighty Jaxx έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τις DC, Hasbro και Nickelodeon.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.