Δωρεάν συναυλία Εικονικής Πραγματικότητας

Ο θρύλος της Ροκ, Slash, συνεργάζεται με την Soundscape VR για δωρεάν συναυλία Εικονικής Πραγματικότητας

by vrblog
67 views

Ο Slash, του οποίου το αρχικό όνομα ήταν Saul Hudson, ήταν επί χρόνια ο κύριος κιθαρίστας του συγκροτήματος Guns NRoses.

Η πρώτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας VR, 4 – Live At Studios 60, πραγματοποιήθηκε με σκοπό να σηματοδοτηθεί το τέταρτο άλμπουμ του Slash με τους Myles Kennedy και The Conspirators. Η ζωντανή ηχογράφηση περιλάμβανε και τα δέκα τραγούδια από το τελευταίο LP του συγκροτήματος σε έναν δυναμικό εικονικό κόσμο συναυλιών και πραγματοποιήθηκε στη μακροβιότερη μουσική πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Soundscape VR (SVR).

Ο θρυλικός κιθαρίστας Slash είπε ότι ήταν ενθουσιασμένος με την αναπαράσταση της ζωντανής του εμφάνισης στα Studio 60 στην εικονική πραγματικότητα. Από την άλλη, ο ιδρυτής και δημιουργός του Soundscape VR, Eric Alexander, πρόσθεσε: «Είναι ένα ορόσημο για την SVR να αναδεικνύει θρυλικούς καλλιτέχνες όπως ο Slash». 

Νέες ηχητικές-οπτικές εμπειρίες Σύμφωνα με την SVR, η παγκόσμια αγορά AR και VR αναμένεται να αυξηθεί στα 209,2 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του έτους. Οι Developers/Publishers Groove Science Studios λένε ότι, «Οι λάτρεις της μουσικής από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε μια εντελώς νέα και κοινή ηχητική-οπτική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για άπειρη κλίμακα, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των συμμετεχόντων.  Το Soundscape VR’s Magic Mirror είναι μια πλατφόρμα στην οποία οι καλλιτέχνες μπορούν να τοποθετήσουν τη μουσική τους σε έναν καθηλωτικό και κοινόχρηστο ταχέως αναπτυσσόμενο ψηφιακό χώρο, που συνδυάζει την εικονική πραγματικότητα, την επαυξημένη πραγματικότητα και το διαδίκτυο». 

Οι προσαρμογές Avatar είναι επίσης τώρα διαθέσιμες στους χρήστες για να εξατομικεύσουν τη δική τους εικονική εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων νέων χτενισμάτων, ρούχων και άλλων. Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν καθηλωτικούς ηχο-αντιδραστικούς κόσμους, όπως το Twilight Thicket, έναν από τους έξι κόσμους στο Metaverse του Soundscape VR. Μια νέα έκδοση του Sonic AI της SVR βοηθά τώρα στη διαμόρφωση των εμπειριών και των κόσμων. Ο Eric Alexander ανέφερε ότι οι καλλιτέχνες βλέπουν την πλατφόρμα Soundscape VR (SVR) ως την απόλυτη ψηφιακή παρουσίαση της τέχνης τους, η οποία προσφέρει στους θαυμαστές τους μια εντελώς πρωτότυπη εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για τα υψηλότερα επίπεδα εμβάπτισης. Η Soundscape συνεχίζει να ηγείται στην εξερεύνηση και προβολή των πιο προηγμένων τεχνολογιών μουσικών Metaverse. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για λήψη από το Steam VR και το Oculus Home.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.