Τα γυαλιά AR Opera θα αλλάξουν για πάντα το Broadway

Η καθηλωτική τεχνολογία ζωντανεύει τη σκηνή όπως ποτέ πριν

by vrblog
42 views

Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Hongik της Νότιας Κορέας ανέπτυξαν ένα ζευγάρι επανασχεδιασμένα γυαλιά όπερας του 19ου αιώνα που χρησιμοποιούν Τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας AR για να εμβυθίσουν τους θεατές στις παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ με διάφορους μοναδικούς και ευφάνταστους τρόπους. Η συσκευή είναι συμβατή με δημοφιλείς παραστάσεις όπως Wicked, Aladdin, Cats, Mamma Mia και Frozen.

Τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας René AR διαθέτουν κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις ζωντανές εμφανίσεις. Αυτό περιλαμβάνει δύο αισθητήρες περιβάλλοντος φωτός που μπορούν να προβάλλουν εφέ φόντου AR επί σκηνής σε πραγματικό χρόνο. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν το χρώμα του κοστουμιού ενός ηθοποιού και να απεικονίσουν ζωντανό ήχο που εκφωνείται κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Σαν να μην ήταν αρκετά εντυπωσιακό, υπάρχει ένας ρυθμιζόμενος μεγεθυντικός φακός ενσωματωμένος στον δεξί φακό που επιτρέπει στον χρήστη να ζουμάρει για για να δει καλύτερα. Σύμφωνα με την ομάδα, τα γυαλιά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να καθοδηγούν τους χρήστες από και προς τις θέσεις τους, να κάνουν check-in για παραστάσεις και να αλληλεπιδρούν με το καστ.

Εκτός από τα γραφικά, το René παρέχει επίσης πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για τον έλεγχο της ακουστικής εμπειρίας σας. Ένας μορφοτροπέας αγωγιμότητας οστού ενσωματωμένος στους βραχίονες της συσκευής σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση ορισμένων στοιχείων ήχου. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τους ήχους που θα ήθελαν να δώσουν προτεραιότητα ανά πάσα στιγμή, όπως μουσική ή φωνή ηθοποιού.

Τα γυαλιά René AR μπορούν να ενοικιαστούν για παραστάσεις στο Broadway μέσω του εκδοτηρίου εισιτηρίων του TKTS. Ενώ οι θεατές πρέπει να επιστρέψουν τη συσκευή στο τέλος της παράστασης, τους επιτρέπεται να διατηρήσουν τον προσαρμοσμένο ιμάντα με σχέδια που βασίζονται στις αντίστοιχες παραστάσεις τους του Broadway.

«Τα René στοχεύουν να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία της παράστασης μέσω της χρήσης AR και του check-in στο θέατρο, του σκηνικού εφέ και της αλληλεπίδρασης με τους επισκέπτες», είπε η ομάδα ανάπτυξης, προσθέτοντας, «τα γυαλιά AR παρέχονται με ειδική θήκη κατά την ενοικίαση και οι διαφορετικοί ιμάντες που παρέχονται ανάλογα με το show που παρακολουθείτε μπορούν να διατηρηθούν ως αναμνηστικό.”

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.