Το Campfire σχεδιάστηκε για την εξερεύνηση του Metaverse

Εκτός από παιχνίδια, η εφαρμογή διαθέτει μια ποικιλία δυνατοτήτων δικτύωσης

by vrblog
42 views

Τον περασμένο μήνα η Niantic, δημιουργός δημοφιλών παιχνιδιών Επαυξημένης Πραγματικότητας AR για κινητά, όπως το Pokémon GO και το Pikmin Bloom, παρουσίασε το Lightship Visual Positioning System στους προγραμματιστές, θέτοντας περαιτέρω τις βάσεις για το φιλόδοξο metaverse του «πραγματικού κόσμου».  Η εταιρεία επίσης παρουσίασε το Campfire, ένα νέο είδος κοινωνικού δικτύου που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να ανακαλύψουν νέα άτομα, παιχνίδια, μέρη και εκδηλώσεις.

Νωρίτερα σήμερα, η Niantic ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε επιλεγμένες περιοχές αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας στους χρήστες έναν ευκολότερο τρόπο σύνδεσης με την κοινότητα της Niantic. Η υποστήριξη για τα παιχνίδια της Niantic θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι με επιλεγμένες ομάδες παικτών Pokémon GO προτού επεκταθεί σε όλα τα παιχνίδια και τους παίκτες κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Εκτός από παιχνίδια, η εφαρμογή διαθέτει μια ποικιλία δυνατοτήτων δικτύωσης. Ένας δυναμικός χάρτης της περιοχής δείχνει στους χρήστες κοντινούς παίκτες, κοινοτικές εκδηλώσεις και εμπειρίες παιχνιδιών. Μια καρτέλα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης διαθέτει κάποια χρήσιμα εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν με τους φίλους τους ή να γνωρίσουν νέους. Μπορούν να οργανώσουν επισκέψεις στο γυμναστήριο, να διαμοιραστούν την τοποθεσία τους με φίλους, να παρακολουθούν επερχόμενες συναντήσεις, να ξεκινήσουν μια ομαδική συνομιλία και πολλά άλλα. «Εάν ταξιδεύετε σε κάποιο καινούργιο μέρος ή θέλετε απλώς να εξερευνήσετε νέες περιοχές της πόλης σας, ο χάρτης είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να το κάνετε. Και αν συναντηθείτε με άλλους, μπορείτε να τους στείλετε αίτημα φιλίας και μήνυμα για να συντονίσετε την επόμενη συνάντησή σας», ανέφερε η εταιρεία σε επίσημη ανακοίνωση.

Το Campfire δίνει στην κοινότητα της Niantic έναν νέο τρόπο να βιώσει τη χαρά του πραγματικού παιχνιδιού, συναντήσεων και εκδηλώσεων, παρέχοντας έναν τρόπο στους ανθρώπους να ανακαλύψουν δημιουργίες που κάνουν τον κόσμο ένα μαγικό και διασκεδαστικό μέρος. Το Campfire θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε επιλεγμένες περιοχές τις επόμενες ημέρες.  Προς το παρόν γίνονται δοκιμές σε beta με τους Ingress Agents.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Επιβεβαίωση Ηλικίας

Πρόκειται να εισέλθετε σε μία κατηγορία που περιέχει ερωτικό περιεχόμενο.